Minaesra Emmu benim kabarık değil hiç ama 1 haftadır kaşıntı yoktu şimdi başladı 🫤 kullandığınız nemlendirici krem var mı
Ulvana Minaesra bende bilmiyorum ne edeyim açık rengli oluşdu bende şimdi kahve renkli oluyurlar ve çoğalıyor koltuk altı. Boyun. göğüs altı ☹️
Emmu Minaesra canım strese girme stres çok etkiliyor karnımda ki geçti ama bacalarımda yeniçağ Arko Nivea vazelin ne bulursan sür
Minaesra Emmu siz yazmadan arko sürmüştümm şimdi yine süreyim o zaman, çok teşekkür ederim inşallah geçer ☺️
2512tugbaclk Sevgicsan canım benimde var o beneklerden sanırım yaygın bir şey mi ne ? Bi an kanser olduğumu bile düşündüm 😁 bi son attığım resime bakar mısın sayfamda seninde böylemiydi ?
Sevgicsan 2512tugbaclk benimkiler daha kırmızı ve belirgindi . Doktor önemsemedi zaten kendi eşim de başka branşta doktor. Biz sıcaktan olduğunu düşündük ve bu aralar daha ince giyiyorum geçti gibi 👍
Emmu 2512tugbaclk stres ve yorgunluk dedi doktor ben 37 haftaya kadar çalıştım 1 buçuk yaşında da kazım var öyle canım
aycicegi22 Minaesra kan sulandırıcı kullanıyor musunuz? Cildiyeye bulamazsanız dahiliye bakım ya da sağlık ocağında kan vermek isteyin
Minaesra aycicegi22 yok kullanmıyorum ve maalesef ne cildiye ne dahiliye hiç birinde randevu yok ancak 19 ve 20 Haziran’da var, sağlık ocağındaki doktorumda biz detaylı kan alımı yapamıyoruz dedi öylece kaldım vallahi 🫤