Stormi Selamlar, 5 aylık hamileyim, Neris ismi sizce nasıl? Çerkesce gözümün içi gözümün bebeği gibi anlamları var, anlamı çok güzel ama emin olamadım eşim de çerkes bu arada
Gizem2325 Stormi anlamı çok güzelmiş kulağa farklı geliyor alışana kadar bi süre garipser bence ama siz beğendiyseniz güzel bence
Hizligonzales Stormi anlami cok guzelmis ama neris degilde insanlar nergis gibi algilayip o sekilde seslenebilir degisik bi isim kulagim aliskin olmayinca bana tuhaf geldi ama begendiyseniz koyun zamanla insanlarda alisir. Benim koyacağım isimede herkes ne bicim isim diyor aliskin degil cevremdekiler ama kimseyi dinlemiyorum zamanla herkesin kulagi alışır
Lunalunay Stormi kötüsünü söylemek istemiyorum yanlış anlama bizim milletten her sey beklenir kesin Necis derler
ElifKarata Stormi bence çok güzel. Arkadaşımın kızının adı neris gökçe. 🥰 evladınıza ömür boyu ismiyle siz sesleniceksinz bosverin başkalarının kararlarını siz begeniyorsanz sorun yok .
Elisanne Stormi Anlamı çok güzelmiş ama insanlara anlamı şu şu diye sürekli açıklama yapacak değilsiniz. Değişik ama güzel değil maalesef. Anlamından önce kulağa hoş gelen başka isim tercih edebilirsiniz 🌸