YuvarlanamayanPaanda arzu karakaş mesela iki kez beta testim yapılmıştı 500 biri 980 diğeri çıkmıştı bir gün arayla.test yaptırdım iki kere diye lafa girdim sen bı kan daha ver 200 çıkmış seninki dedi yolladı. Bı göstereyim diye elimdeki sonuç kağıdını bile uzattirmadi… Elif ilgazi mesela ilk sağlık ocağına sonra ona gittim benden smear testi aldı beta testimi söyledim. Niye diyor ria yi çıkartınca bı ön kontrol olmadın bilinçsiz hamile kalıyorsunuz filan diyor..ria cikaran ebe bı sorun yok reglin de düzenli hamile kalabilirsin dedi kaldım.izin mi alıyım napiyim herkes önden kontrol mu yaptiriyor şaşırdım kaldım… Emel Mehmet tarman a gittim bı umut mesela. Neslihan di ismi galiba. Dedim 3 kez beta bakıldı genel testlerim de yapıldı kimse vermediği için kendim aldım başladım folik asit, ama hiç kimse USG den bakmadı. Tamam dedi aldı beni 6+4 dedi ( sat a göre ve yumurtlama tarihine göre 8 haftalık olmasi lazım ilk denememde oldu bu bebek ria dan sonra) kese var dedi kalp atımı başlamış dedi ne bı USG görüntüsü ne ekranı bana çevirdi ne kalp atımı dinletti.. eşime dedim yaa hamileymisim bı tek bunu biliyorum. Kan testlerimi değerlendirmedi bile. Halbuki sağlık ocağında doktor kanın düşük bak testte çıkmış ilacını yazayım doktor sana başlatır bunu hemen demişti. Bı ton gariplik yani.. ben mi çok beklentiye girdim anlamıyorum ki 4 haftalikta ben gecikme yaşadım ve idrar testim pozitif çıktı. 10 hafta oldu ben hala boşluktayim