YuvarlanamayanPaanda YaseminBatrk dudu peri gibi zaman ileri aksın diyesim var yeminle 🤣🤣 daha yolun en başındayız
Ygmrsrcn YaseminBatrk bizde bugün 37 haftalık olduk. Ne kadar çabuk geçti zaman hiç farkında bile olmadım. Sancı veya doğum belirtim hiç yok. İçimden hep son gününe kadar bekleyecekmis gibi geliyor ama belli de olmaz tabi 😂
Dunyevi YaseminBatrk 36.haftadayım sabahtan beri adet sancısı gibi. Ağrı var ama 2 hafta daha dursa bence yalancı sancı nişan yok su yok
YaseminBatrk YuvarlanamayanPaanda ay hahahaha aksın aksın ama sonucunu bilerek aksın doğum ne zaman bilsek bin🤭
Asel-2023 YuvarlanamayanPaanda öyle birşey icat edilirse Allah ini seven bana da desin nasıl çabuk geçiyor ya valla +19 olduk ama nasıl olduk tövbe yarabbim 🤣
YaseminBatrk Selnsn o haftalarda gecmiyor ya 🤭 tekmeler siddetleninxe hızlı geçiyor sonra da doğmuyor keretalar 🤭😂
YaseminBatrk Dunyevi ayy o sancılar yalancıdır inşallah durusn tabi en azından 38 olsun . Doktora gittiniz mi naptınız
1prensesimm YaseminBatrk bende öyle daha düne kadar düşük riskin var diye korkutan doktorlarla başa çıkmaya çalışıyordum şimdi ise 49 gün kaldı hayirlisiyla😍Allah hepikize sağlıkla kucağımiza almayı nasip etsin 🥰🌹
YaseminBatrk 1prensesimm aminnn inşallah o baştaki hafltalar geçmiyor gibi dimi. Allah’ım sağlıcakla kucagimiza almayı nasip etsin evlatlarımızı
minikmucizemmmmmm YaseminBatrk 37+3 olduk. Dediğin gibi zaman çok hızlı geçti. İlk üç ay bulantı kusma yaşadım. Sonra tam rahatladım dedim 7. 8. Ayda sırt kaburga ağrıları başladı ve çok zorluyor asla uyuyamıyorum. Hayırlısıyla doğsun istiyorum 😒
YaseminBatrk minikmucizemmmmmm ayy o ağrılar bende de var. Yatarken dönmek işkence resmen ama yine de hamd olsun diyorum 🤲🏻
Melodimm YuvarlanamayanPaanda Bende 9 haftalik oldum.Gercekden zaman cabuk gecer insAllah.Sag salim kucagimiza aliriz😊❤
Sevval0308 YaseminBatrk 34+6 🌝🌝🌝30 dan sonra sanki.bir yıl geçmiş 😂😂zaman bana geçmiyor birde halen ters bebitom tabi zamanında.gelsin inşaallah
YaseminBatrk Sevval0308 döner merak etmeyin doğum anında bile dönen duymuştum ben. Allah’ım sağlık sıhhat versin inşallah☀️🥰
Ygmrsrcn YaseminBatrk evet ilk bebeğim. Korku heyecan telaş mutluluk hepsini bir arada yaşıyorum. Sizin ilk mi
1prensesimm YaseminBatrk amin amin inşallah 😍gerçekten ilk haftalar çok zorlu ve yorucu geçti ama çok şükür bugünlere 😍
cocuklarimcanim YaseminBatrk bizde 38 bitirdik Dr larin söylemesi ile daha düne kadar belirtiler vsrdi artık hepsi kaçtı gelmesede olur nasılsa sezeryan olacak her türlü son üç kaldı heyecan dorukta
Gamzearat YaseminBatrk bizde 38+2 olduk sabırsızlıkla bekliyoruz inşallah sağlıkla kucağımıza alırız bebişleri 🥰🙏🏻🤍