Rabia3458 32 haftalığız bebek hareketlerinde azalma hissediyorum İki gündür çok hareket etmiyor ara ara hafif hafif hareket ediyor normal mi
Tugbayildiz21 Rabia3458 bende 32 haftalığım dün doktor kontrolüm vardı doktorum günde 10 hareket olmalı dedi altında olursa takip edin bir acile gözükün dedi bilginiz olsun
gizem_zybk Rabia3458 bi 2 gündür bende de azalma vardı fakat günde 10 hareketden fazlası da oluyordu özellikle akşam oldu mu dahA bi hareketliyiz maşallah bence bu haftalar normal artık büyüyorlar yerlerdi de daralıyor bisey olmaz allahin izniyle🫶
nevzatbaskomser Rabia3458 Yeri daraldığı için olabilir ama kontrole gidin içiniz rahatlasın. Benim bebeğim çok hareket etmiyor diye acil sezaryen oldum, her durum normal olmayabiliyor bir doktora gidin görün sağlıklı olduğunu
Havvaca 31 haftalık hamileyim bebiş 3 hafta önde gidiyor bizimde baya azaldı hareketleri. Normalmis yeri daraldı diye
Sinemeknci 31+5 olduk bizde aynı durumdayız hareket var ancak eskisi gibi balık gibi kaymıyor çok fazla dönemiyor yeri daraldığı için
Azeri Bende 32 haftalik hamileyim kizim Duzenli Haraket etmiyor ara sira cok az Doktor normal dedi yinede Merak ediyorum Normalmi sizce?
Rabia3458 nevzatbaskomser 1 hafta sonrasın da komtrölüm var o zamana kadar beklemek için kendimi zorluyordum ki bu bilgiden sonra nasıl dururum bilmiyorum 🤷♀️
nevzatbaskomser Rabia3458 Beklemeyin gidin bence. Korkutmak için demiyorum ben de öylesine gıttıgım kontrolde beklemedıgım durumla karşılsştım. Bebek iyiyse oh dersınız yerı darmış