Miyasermehmet İyi günler herkese. Doğumdan sonra aldığınız kiloları nasıl verdiniz. Hem emzirip hem de o sırada kilo verebildiniz mi? Neler yaptınız. Emzirirken içtiğiniz detox tarifi var mı?
Agg0207 Miyasermehmet doğumdan bir ay sonra tüm kilomu verdim 18 kg almıştım detox falan yapmadım.sutcolsun diye fazla şekerli hamurlu şeyler yemedim bol su içtim sebze meyve yedim normal beslendin ben anlayana kadar eski halime döndüm
Derosasnne Miyasermehmet ben ilk gebeliğimde az kilo almıştım ama 1-2 ay içinde tüm kilolar yorgunluktan gitmişti.1 sene içinde de vücudunuz eski haline dönüyor.İnşallah 2.gebeliğimde de aynı olur tabi
Duygu_23456 Miyasermehmet 11 gün önce doğum yaptım 100 kilo ile girdim doğuma direk ertesi gün eve gelip tartıldım 87 ye düşmüştüm şimdi dünyanın yemeğini yiyorum hiç kilo almıyorum veriyorum emzirdigim için olabilir bence
beyzzsenturkk Miyasermehmet hic bisey yapmadım o tempoda biraz aç biraz uykusuz kaldım emzirince de üstüne cogu gitti 57yle hamile kaldım 77yle doğurdum su an 61im fazlalık 4 kilom kaldı ama daha fazla vermek istemiyorum sıkılaşsam yeterli olur 😂
Sila66 Miyasermehmet sezaryan oldum 10. gundeyım kendı kendıne cubuğa döndum anlamadım😂 sadece catlak ve hafıf sarkma var onun ıcın de korse kullanıyorum suan emzırme zayıflattı sanırsam
misssevval Bacaklarınız da kalınlaştı mı? Ben en çok bacak kalınlaşması gidiyor mu onu merak ediyorum
beyzzsenturkk Tubag1 bacaktan biraz zor veriliyor özellikle de kalçadan ben bu yüzden pantolonlarıma giremiyorum belim gitse bile kalçam gitmiyor basenlerim çıktı ama zamanla gider herhalde