-Gokce035- Bebeğim için sasece park yatak alacağım odanyaomayacağım ama eşyalarıne nereye koyabilirim, evimde dolap eksik kendi şifonyerimi boşaltabilir miyim diye düşündüm boşaltamadım , nerden nasıl bi şifonyer gibi bişey alabilirim siz nasıl yaptınız
ipekmom_ -Gokce035- bende ilk öyle düşündüm sonra baktım ki olmuyor 3kapılı dolap aldım sonra onu alınca yatakta alıyım dedim oda yaptım 😂 bence dolap şart ıvır zıvır bisürü şey oluyor şifonyerle olmaz, ya da benim sığmadı en azından dolap kurtardı Kıyafet diye düşünme battaniyeleri var oyuncağı oluyor bezleri çantası derken hepsime koymak için yer lazım, 3kapılı dolabe rahatca yerleştim ben
Shibalba -Gokce035- Bende almayım dedim ama ikea dan dolap ve sifonyer aldim Yatak almamayı başardım 😅
Rabissssscee -Gokce035- ben https://www.garajhome.com/u3779/dolaplar/yildiz-4-kapakli-dolap-gold.html bunu aldım aldığım da 2300 liraydı aldığım gün zam geldi bu fiyat olmuş. kurduk ürün fotoğraftaki gibi, fiyata göre kullanışlı ve şık duruyor. Bütçemi zorlamak istemiyorum derseniz fikir olur belki 🤗
hulyaakgn34- Aynı şekilde bende oda yapmıcaktım nasıl olsa yanımda yatacak oda boş kalacak kıyafetlerini de kendi dolabımda bi bölüm oluştururum diye yola çıktım öyle yaptım ama iş öyle olmuyor sığmadı onu oraya koy bunu buraya koy düzensiz oldu sonuç itibariyle bi üye katılıyor eve ve gerçekten eşyası çok oluyor bi dolap şart dedik gittik aldık ve şuan kızım bir buçuk yaşında tüm dolap ve şifonyeri dolu zaten ihtiyaç alınacak fiyatlar gün gün artıyor takip edin beğendiğiniz bi mobilyayı şuan olmasada bi kaç zaman sonra almaya gayret edin derim
-Gokce035- İkeadan sadece şifonyerlere baktım almadan döndüm kararsılıkla😂ama battaniye oyuncak dediğiniz gibi çopalacak🤭civili yiç gezmedim oraya da gideyim
CeydaST -Gokce035- ben kendi dolabımda yer açtım şimdilik. İleride mecbur yapılacak ta şuan için böyle
handeserdes -Gokce035- ikeadan bi dolap aldım. doğumda annemde kalıcaz. o sırada eve dönmeden ikeadan yatak alırım yine.
Havvaca Rabi diva 4 kapakli dolabı aldım. Alışverişi minimal tuttuğum halde dolap anca yetiyor. Bence piyasaya göre çok iyi aldım. Trendyol da satışı var ben kendi sitesinden aldım