Öncelikle bu doğum hikayemi serklajli olup sürekli yatmak zorunda kalan hamile arkadaşlarıma moral olsun diye yazıyorum…Bundan 5 sene önce 2018 de ilk gebeligimde 20. Haftada rahim ağzı kisaligi var denildi acil serklaja alındım ve 38. haftaya kadar sadece yatmak zorundaydım yemeğimi bile yatarak yedim sadece tuvalete kalktım ve ilk kizimi 38.haftada sağlıkla kucağıma aldım.. Şimdi ikinci kez hamile kalmıştım o kadar çok korkuyordum ki nasıl olcak evde bir çocuğum daha var okula da gidiyor diye. Gebeligimi öğrendiğime sevinmemistim bile düşünmekten.. yine aynı doktoruma geldim dedim hocam 12. Haftada dikiş atılacak demi diye ve verdiği tepkiye çok şaşırmıştım hayiiirr ne demek dikiş birincide öyle oldu diye ikincide de öyle olmak zorunda mı ben ezbere iş yapmam sürekli kontrol edicez ilaçla desteklicez gerekirse serklaj dedi.. şok oldum nasıl olacaktı dikişsiz diye.. ve günler haftaları ayları kovaladı derken ilk gebeligimdeki kadar yatmadan çocuğumu okula götürüp getirdim, yemeğimi yaptım, evimi günlük toparladım(temizlik yapmadım ama garanti olsun diye), yakın mesafe istediğim yere gittim ve dikişsiz 37+4 de doğum yaptım.. diyeceğim o ki arkadaşlarım rabbim yeterki ol desin, yeterki vermek istesin. İnşallah sizlerde sağlıkla kavuşursunuz bebeklerinize, inşallah hikayem bir kişi bile olsa birilerine moral olur.. bu arada doktoruma güvenim olmasa asla kalkamazdim bu durumun altından…