Ecemnurtinel_45 Kızlar özelde kacıncı haftada cinsiyet söylüyorlar cok merak ediyorum bi an öncede gitmek istiyorum ?
elizasel_clk Ecemnurtinel_45 vallahi ben ilk kızımı 16. Haftada öğrendim ikinciye hamileyim bunu da 13. Hafta da öğrendim ikisi de aynı doktorda öğrendim 🌺
Zehra_25x 16 haftalikken soyliyorlar erken soyleyende var gec anlayabilende ben 18. Haftamda bakildim iyice emin olmk icin malum sabirsiz biri oldugm icin hemen consiyetine gire kiyafetlerini alirim 🙃
Ehaseki Benim doktorum 2 Li taramaya gittiğim de gördü bir sonraki kontrol de sana göstereceğim sabret dedi 15 de cinsiyetini bize göstererek söylemiş gibi oldu
Aselim24102022 Yaso47 yaa bnde hepsinden yaşıyorum sabah başımı kaldırdığım gibi sarı su kusuyorum çok berbat bir his 😔
Yaso47 Aselim24102022 aynısı canımm zencefil cayı rahatlatıyor cok az miktar cay kasıgınn yarısından az zencefili demle bı dılım limon at rahatlatıyor
aysenur_akay Ecemnurtinel_45 11+5 de tahmin etti doktorum dediği de çıktı şimdi 18 haftalık olduk oğluşum geliyor ben de özele gidiyorum