Elif949494 Minaa_m appstore indirdim ben canım benser birsürü uygulama var ios ile bazı Android uygulamaları birbirlerinde yok
Busraa-aa Bende burda kalayım eşime sonsuz güvenmiyorum ama normal bi insan gibi güveniyorum belki işime yarar bişey bulurum 🙄🙄🙄 sırf merakımdan bok yolunda gidicem 😁😁😂
Hazal-karatepe Biz ıphone kullanıyoruz ordan takip ediyorum. Ama iyi birşey değil insan kafayı yiyor😂😂
bdenerigokce Mucizelerim3 eşimin telefonuna takip programı yükleyecek kadar güvenmiyorsam ben boşanırdım heralde🤷♀️
Mucizelerim3 bdenerigokce bence büyük konuşmayın o kadar kolay olsa bende boşanmıştım yükleme sebebim arkadaşlarından şüpheleniyorum diye yüklemeyi dusundum
Mucizelerim3 bdenerigokce bunu denemediği mi mi sanıyorsun oda hemen ay karıcım niye öyle diyorsun ki hemen arkadasligimi bitiririm senin için mi diyor
Busraa-aa Arkadaşlar benim telefonum android yükleyebileceğim bir uygulama varsa yazabilir misiniz (eşime bi güvensizligim yok sadece merak 🙄)
Nur123aa Mucizelerim3 takip uygulamasi var adı zenly nerde oldugunu gorebiliyorsunuz ama o uygulama iki telefonda da olmak zorunda