Rumey Son iki ay kala çıkan şekerden ötürü bebeğin suyu fazla olduğu için doktorum sezeryan yapalım diyor ilk gebeliğim ve çatı muayeneside iyi geçti aslında 39 haftasına gün verdi ne yapacağımı bilemiyorum
Senaykork Rumey ozelse spinal yaptırın yarı uyanık oluyorsunuz , gecmi öğrendiniz şekeriniz olduğunu , diyet yaptığınızda su artmıyor cunku
Rumey Senaykork özel değil devlet doktorum 8. Ayımda su fazlalığı var dedi hamur işi tatlı vs yemeyin dedi ama sonra ki kontrolde dahiliyeye yönlendirdi insüline başladım ama tabi fayda vermedi suyunun azalmasına ilk fark ettiğinde beni dahiliye doktoruna yönlendirmiş olsaydı belki biraz daha önüne geçmiş olurduk
Senaykork Rumey baya geç ogrenmissiniz , 6 ayda yapılan şeker yükleme testi ile ogrenilip ilk diyet baslanmaliydi doktorunuz yanlış yönlendirmiş İnşallah sağlıcakla kucağıniza alırsiniz
Nil_tal09 Ya meraba bnm seker yuklememde bi sorun cikmadi normaldi hersey fakat son zmnlarda cok asiru tatli yiyorum canim istiyor yani acaba Şeker olurmu son haftada