Kelle0129oekd esraEb aa acaba pişik mi oldum ben yoksa 🙊ya pişik hiç aklıma gelmemişti ben pişik mi oldum acaba ilk defa böyle bir şey yaşıyorum kaşıntı yok hiç bir şey yok resmen tenim yanıyor 🤭
Kelle0129oekd Gzm2781 çok teşekkür ederim haftaya cuma randevu aldım anca o gün boş olurum çok şiddetlenirse pazartesi günü giderim çok teşekkür ediyorum
Kelle0129oekd Badem_gozlum_ bugünde pişik kremi kullanıcam eğer geçmezse koşacağım hastaneye ya inşallah misafirlerim olmaz eşimin baba tarafı pazartesi günü geleceğiz filan diyorlar Dı inşallah gelmezler
yanlisanlamaama Kelle0129oekd pişik mi acaba? Evde pudra varsa sürebilirsiniz biraz rahatlatırsa pişiktir ya da bebeğinizin pişik kremi de iş görür tahriş olmuş gibiyse rahatlatır biraz
Kelle0129oekd yanlisanlamaama inşallah pişik tir ilk defa başıma şu olay geldi yürüyemiyorum resmen 🙃
Hnfe_sltan0332 Kelle0129oekd eğer ilişki devam ediyorsa yara olmuş olabilir benimde evlendigim ilk zamanlar yara olmuştu hatta oturamiyordum acıdan ve yanmadan ya yaradir ya enfeksiyon doktora gozuk derim zaten bakar alttan
Badem_gozlum_ Kelle0129oekd idrar tahlili yapar bence . Bende kaşıntı için gttm kan idrar tahlili yaptilardi
Fatmayagiz Elma sirkesi özellikle daha probiyotik olduğu için mantar ve endeksiyona daha iyi geliyor. Sirkeyi suyla seyreltip yıkayın ve her tuvaletten sonra kurut iyice temiz bir bezle sil. Evde etek yada elbise giyip altına çamaşır falan giyme hava alsın.