Sevcanyigit Rumey benim çatım dar olduğu ve bacak boyum kısa olduğu için yapamadım en son sizarwn bebeğin kalp atışlarında sorun olunca mecbur sezeryan oldum ama benim gibi arkadaşımında boyu kısa normal doğum yaptı son zamanlar tam anlamıyla belli olur çatı muayenesinde sağlıklı olsunlar da normal sezeryan
cahilelafanlatamazsinyorulmaa Rumey normal doğumun boyla yaşla asla alakası yok. Çatınız müsaitse ve herşeyden önemlisi bebek nasıl gelmek istiyorsa doğum öyle olur 😌
Rumey Sevcanyigit benim çatım müsait ama ebe flnda bacak boyumdan dolayı muayene ederken normal mi istiyorsun boyunda kısaymış fln dedi
merrvekus Rumey canım valla benim eltim 1.50 bile yoktur 4 tane çocuğunu da normal doğurdu boyla alakası olduğunu sanmıyorum
Sevcanyigit Rumey sağlıkla gelsin inşallah ama söylenen bebek kilosu da çok doğru olmuyor yaşamış biri olarak
Likayolcusu Rumey ay ne garipler ya geççen acilde bende gördüm bi kıza kısa diye normal yapamazsın diyorlardı ne alaka benim boyum 1.52 ve kızım 53 cm 3.400 doğdu
Rumey Likayolcusu evet ya çok kötü hissediyor insan kendini yetersiz gibi bu zamana kadar hiç boyumu sorun yapan biri olmadım ama bu muhabbetlerden sonra kendi kendime az daha uzun olaydım fln demeye başladım
Likayolcusu Rumey ayy doktoru veya hastaabeyi değiştirnnisterseniz inşallah güzel kolay bir normal doğumunuz olur
Senaykork Rumey boyum 1.47 oğlumu 40 haftalık 23 yaşımda , 2950 kilo 49 cm olarak doğurdum Şimdi 26 yaşındayım , kızımı dogurcam 34 haftalık oldum doktorlar sen ilk doğumu nasıl normal yaptım helal olsun diyor sıkıntı çıkmazsa buda normal olucak inşallah
Rumey Senaykork ayyy inşallah sıkıntı çıkmaz ikinciside normal olur🤲benim boyum 150 38+3deyiz ve bebişşn kilosu 3600 civarı bu yüzden sanırım yapamayacağımı düşünüyor doktorum çatı darlığım vs. Yok 39. Haftada sezeryan ile alalım dedi
Senaykork Rumey benim bebegede 3250 demişlerdi canım, 2950 doğdu , o kilonun 300-400 gramı plasentanin ağırlığı, o yüzden hiç korkma yaparsın bnce normali çatında musaitse
Mucizelerim3 Rumey 3.cuye hamileyim ilk ikisi normal doğum hemde çok rahat Allah kuluna zorluk vermez
Rumey Senaykork normal doğumu çok istiyorum sezeryan beni daha çok korkutuyor nedense bakalım o an ikna oldum doktoruma ama içime sinmedi verdiğim karar hafta perşembeye sezeryan için gün verdi inşallah o zamana kadar normal sancım gelirde normal yaparım diye dua ediyorum
Rumey Mucizelerim3 işte benim bebeşin kilosu şuan 3600 38+3 deyiz normali beklersek 4 ü geçebilir muhtemelen bu yüzden sezeryan ile alalım dedi bide benım gebelik şekerim var oda etki ediyor sanırım
Mucizelerim3 Rumey diyet uygular ilk kızımda doktor bana böyle giderse 5 kilo doğacak dedi ben 1 ay diyet uyguladım kilo aldiricak seyler yemedim almadida