Fatma1- Merhaba kızlar. Sakarya’da Adatıp hastanesinde doğumumu yapmayı düşünüyorum fiyat bilgisi olan var mı
Fatma1- Esraylmaz benim doktorum Reyhan kaplan hafızoğlu çok memnunum. Şuan kendi kliniğini açtı ama doğum Adatıp da yaptırıyor
Esraylmaz Fatma1- Anladım doktor fiyat konusunda bilgi vermiyor mu ? Muayane ücreti ne kadar acaba doktorunuzun? bende filiz Dursuna gitmeyi düşünüyorum çok iyi diyorlar kararsızım
Btlkykn Benim de doktorum Reyhan Hanım doğuma da tahmini 13 günüm var, doktor adatıpla anlaşmalı 12 bin tl dedi doğum ücretini, muayene ücreti 600 tl
elanur5421- Merhaba Adatıp la anlaşmalı ya da Adatıp da önerebileceğiniz doktor var mı ben hala doktor seçemedim güler yüzlü bi doktor arıyorum gittiklerim de suratsız hep ☺️
Btlkykn elanur5421- Kendi gittiğim doktorum Reyhan hoca kendisine de ayrı bir hayranlığım var ilgisi olsun konuşması olsun açıklamaları olsun vs vs. Tabiiii her doktor herkese iyi gelmiyor, Adatıpta Aysun hanım var, dış klinik Öznur Eren ve eşi Remzi Eren var :)