6147 Kızlar bebek arabası almayı düşünüyorum ama ne alacağımı bilmiyorum travel sistemi kuzenim hiç önermiyor çok zorlanırsın diyor. Bu arada ben sağ eli protez olan biriyim ondan dolayı benim için kullanışlı bişey olması lazım ve yokuşu çok olan yerde yaşıyorum hafif ve katlanabilir olmalı tavsiyeleriniz neler ?
tubimom 6147 kabin boy alın üstüne pusette takılanlar var ayrhca kolay kapanan sürmesi de rahat olsun eliniz için
Papatyaa_01 6147 civilden baby2go aldık, kolay katlanıp açılıyor ve yağ gibi akıp gidiyor travelle arasında pek fiyat farkı yok zaten, travel görüntü olarak benim çok hoşuma gitti ama şöyle bir sürüş denemesi yaptık baby2go daha hafifti sürülüşü
Aybarsmom_ 6147 prego aria 2034 travel sistem öneririm canım hem hafif hem tek elle kapatıp acabiliyosun katlaninca küçücük oluyor. Puseti de üstüne takılıp çıkartılabiliyor. Şuan trendyolda 4500 fiyatı puset dahil
tubimom 6147 prego yoyko aslında markaya takılmayın çıktığınizda kullanabileceğinizi kendiniz deneyip bulursunuz yan markalarda oluyor mağazalarda illa bilinenler takilmayin daha uygunda bulunuyor
Smia Prego solo aldım kabin boy ama içine puset takabiliyosun ve çok hafif çok beğendim ben kapanmasida tek eller çekmeli falan tavsiye ederim
Veronika Ben e bebekten babyplus street modelini aldım tekerlek hareketleri çok iyi yani 360 derece dönmesi kolay katlanması vs beğendim kabin boy da aldım joie tourist signature modelini uçak seyahatleri için ama hiç gerek yokmuş uçağın kapısına kadar kullanıp orda teslim edebiliyoruz illa kabine sokmama gerekmiyormus ama daha hafif olması avantaj tabiki
6147 Veronika Ya ben uçağa koyma taraftarı değilim dediğiniz gibi zaten uçağın dibine kadar alıyorlar o konuda sıkıntı olmuyor sadece şehir içinde bana kolaylık olması önemli dediklerinize bakıcam teşekkür ederim ☺️
Aybarsmom_ 6147 bildiğimiz travel sistem değil bu canım☺️ puset oturma alanının içine girerek takılıyor oturma alanını çıkarıp sökmeye gerek yok sökülmüyor da zaten ☺️ puseti çıkarıp komple o şekilde kapanıyor sonrasında araba 😌 görsellerine bakmanı öneririm🥰