Sersel_15 Merhaba süt sağma makinası phılıps avent marka mı yoksa kiwi mi kullananlar memnun kalanlar yazabilir mi teşekkürler
Nurr_22_22 Sersel_15 kiwi kullanıyorum 4 aydır çekim gucu güzel ha butceniz fazlaysa philisp bakın ama aynı işlevi görüyor kullanım zamanı belli bir ürün aşırı para vermeye gerek yok bence
ArvenMom Sersel_15 iki marka da güzel ama kesinlikle tercihim hastane tipi madela olurdu kiralama şansın olursa kesinlikle göz at
Sersel_15 ArvenMom kiwi kullanıyorum ama çekim gücü iyi değil şimdi phılıps aldım inşallah memnun kalırım
ipekmom_ Sersel_15 diamond elmas mama diye bir marka trendyoldam aldım çift taraflı hiç philipse ya da diğer markalara o kadar paralar vermeye gerek yok Çok memnunum ben çekim gücü inanılmaz
Sersel_15 ipekmom_ ne bilim phılıps daha çok bilindiği için aldım kiwi pek çekim gücü olarak iyi değil anca 60 ml çıkarıyor
siyahinciii Ben Lansinohun çift göğüs sağma makinesi aldım daha tek yumurta ikizlerim doğmadı kullanınca yorum yapabilirim
Pinaryucetas E bebeğin baby mom kullanıyorum pazartesi doğum yaptım bebeğim küvezde her gün sağıyorum çekiminden çok memnunum diğer markalara fazla para vermenin manası yok bence.