hilalmelisa 3 gün sonra sezeryan olacağım. Bugün asla yataktan kalkamıyorum ya sürekli gözlerim kapanıyor ayakta duramıyorum yorgunluktan ve karnım baya aşağı inmiş gibi hissediyorum.. mide yanmam da cabası resmen icimde ejderha var şuan geçmiyor da
nurgulakdas27 hilalmelisa Çocuk aşağı inince mide yanman azalır dediler benim resmen yemek borum yara gibi ne yesem içsem perişan oluyorum
1029384756 hilalmelisa bende 37+4 ama dün bi midem yanmam oldu şurup içtim geçti bu gün yok ilk defa oldu sadece sabah kalktığımda ayırdık hissediyorum gün içinde iyiyim her işi yapıyorum evde kişiden kişiye değişiyor bence ya
cocuklarimcanim hilalmelisa süt üç yudum soğuk süt tek çare daha düne kadar catlicam sandım bende gebelik öncesi zaten reflü vardı şimdi hamilelikte olunca beter oldu sanki mideme kocaman kızgın kaya koymuşlar sürekli yemek boruma buhar üflüyor gibi neler yaptım geçmedi gaz yaptı midemi bozdu hazır dahada rahatsız oldum dün en son intte araştırırken üç yudum soğuk süt iyi gelir yazıyordu (sütü soğuk asla icemem direk midemi ve bağırsak bozar ılık sıcak da içsem yaramıyor özellikle hamilelikte) dedim yeter yanma geçsin de bozulursa bozulsun çok şükür bozmadı sanırım az miktar alınca etkilemedi tavsiye ederim
nurgulakdas27 hilalmelisa Dondurma soğuk su soğuk kefir soğuk olan ne varsa içiyorum bende yudum yudum her an çünkü ne yesem sonrası ızdırap gibi sanırım doğum yakınken oluyor bu durum. Mide yanmam vardı ama bu kadar asla değildi
hilalmelisa nurgulakdas27 evet dün buzlu buzlu su icecektim eşim elimden aldı ameliyat olacaksın diye 🫠 uyurken falan sıcaktan uyuyamıyorum da kafama ıslak mendil koyuyorum 😃
nurgulakdas27 hilalmelisa ahahah sen bensin günlük duş alıyorum eşim üstümü örtmeye çalışıyor oysaki ben durduk yere soğuk soğuk terliyorum 😂
hilalmelisa 1029384756 ben de her işi yapıyorum aslında zaten bugün bir sürü şey yapacaktım öyle düşünmüştüm ama kalkamadım ben de anlamadım.. duşa böle giremedim yani gözlerim kapaniyor
1029384756 hilalmelisa ala ala neyse allahtan sezeryan olacakmışsın yoksa o yorgunlukla ıkınman zor olurdu güçsüz hissettiğin için
Kubra_56 Bende aynıyım çok yorgun ve halsiz sürekli gün içinde uyumak istiyorum ayın 6 sında Allah’ın izniyle sezeryanla doğum yapicam bir şey kalmadı sağlıkla alalım bebeklerimizi kucağımıza 😍
MuhtesemAtom 37+3 um bende 8 haziran da ben doguma gireceğim ins benimde sol kaburgam cok batiyor hic uyuyamıyorum az kalfi Allah tan