anneoluyoruuumm16 cevriye35_ daha kesin olmasada kız annesi adayiyim. Şimdilik kıza benziyor dedi. Kayinvalidemin adı+ Zümra ismini koyacağız kızımız olursa inşallah🥰
Senaykork cevriye35_ Dolunay Türkiye de 1909 kişide varmış, sürekli konulan isimlerden gına geldi artik
Glcn12 anneoluyoruuumm16 bizimki de Beli değil kız olursa bende zümra ismini istiyorum tabi bunu eşime sormadım hiç 😅😅
cevriye35_ Senaykork Evet sanırım bu yüzden bulamıyorum çocuk okula baslasa her yerde asel asya vs kotu degil ama çogaldi 😅👎
Amineazra cevriye35_ bizim kızımız Amine Azra 🙂 Betül bükre eslem erva hüma Hüsna Meryem Nisa Rana sare yüsra zümra Zehra ecmel Sena Rabia ravza Sümeyye hifa hüda hafsa sevde
Gunestg Defne -İkra- Esila isimleri arasında kararsız kalmıştık bizde 🥹 Çok zormuş isim konusu ama esilada karar verdik biz 😊🫶🏻
babyasyanil Elisa Mihra Meyra Leyla(cok istedim esim istemedi) İpek Duru Eliz Aden Aymira Ben Asya Nil koyacağım bu isimler listemde vardı
Esrahmet cevriye35_ ilk kizimin ismi ela şimdide kızım olacak net değil ama zümra koyacağız sanırım 🥰