Hnd3535 Deletedmom_85 bende öyleyim aşırı şişim aşırı kasıklarım karınların göbek deliğimin etrafı aşırı acıyor. Ancak oturunca rahatlıyorum. Estrofem yapıyor sanırım. Bide prodnol içiyorum oda olabilir
Deletedmom_85 Hnd3535 aynen o durumdayım :( coraspin falanda yapıyordur belki onuda kullanıyorum sonu güzel olur inşallah ya🫠 sen ne aşamadasın canım?
Hnd3535 Deletedmom_85 coraspin i ben bıraktım kanamam olunca. Estrofem oksapar prednol progestan ve progestan dex kullanıyorum. Kasıklarım karnım aşırı şiş ve gergin ☹️ Kalp atışı duyuldu darısı sizlere olsun inşallah
ikizprensesannesi @Deletedmom_85 İlaçlar çok şişiriyo insanı ve ateşte yapıyor kış ayına gelmişti estrofem kullanmam inanın ateş çıkıyordu bedenimden ki üşeyen biriyimdir ama yanıyordum 🥲 Allah kolaylık versinn 🌸
Deletedmom_85 ikizprensesannesi amin inşallah sonu güzel olsun yeter be 🥹 zormuş ya Allah yardımcısı olsun herkesin
Hnd3535 Deletedmom_85 kanama olunca onlarda kan sulanırdırıcı ilaçlar olduğu için keselim dedi. Okspar iğneyide 3gün ara verdik kanama gecince devam ettim rabbim kimseye kötü günler yaşatmasın 🙏
ikizprensesannesi @Hnd3535 Maşaallah ne güzell Rabbim sağlıkla kucagınıza almayı nasip etsin içinde hepimizin inşaallahh 🌸
cahilelafanlatamazsinyorulmaa Bu süreçte olan herkes inşallah çektiği bu acıların müjdesi olarak hamilelik haberini alır. Rabb’im yormadan nasip etsin inşallah 🤲🏻💐
Deletedmom_85 cahilelafanlatamazsinyorulmaa inşallah canım benim rabbim hepimize isteyen bekleyen herkese yormadan, yorulmadan nasip etsin inşallah 🦋
Hnd3535 mucize0616 kanama alttan oldu bir çamaşırım dolusu. Hemen hastaneye yatırdılar coraspin kesildi oksaparıda 3gün yapmadım. Usg de kanama alanı öyle bariz olarak görülmedi az az gördü doktorum
7ilknur_ minikmucizemmmmmm transferden kaç gün sonra test yaptınız acaba bende transfer olmayı bekliyorumda merak ediyorum 🙂
Aysenur222 Deletedmom_85 bu ilaçlar agır miğde koruyucu kullancan başka türlü mafolursun miğdenin asit seviyesi yükselmiş senin ben öle kullandım ilaçları bırakında gebelik ilerleyince düzeldim
Deletedmom_85 Aysenur222 doktora sorucam transfer olmaya gittiğim gün. Gerçi bi tanesi yarın bitiyor. Coraspinle iğne kalıyor geriye. gebelik testine kadar onlar devammış. Bilmiyorum nası olacak inşallah sonucu güzel olur ya değsin bari :((