Aleyunll Eşim yıllardır baba olmak istiyordu şimdi ilk defa babalar günü olacak nasipse bebeğimiz daha doğmadı o yüzden nasıl bir hediye ile onu mutlu edip özel kılabilirim acaba ? Lütfen yardımcı olun günlerdir bunu dusunuyorum. 🥹
Ozlm_31 Aleyunll durum bizde de aynı ben pek bisi bulamadım yazılı Bi zibın alacgm kutuya katacgm bide evi süsleyip televizyondan bana bir masal anlat baba şarkısı açacağım aklıma tek bu geliyor belki bebeğin ağzından üç beş not yazıp balonlara da asabilirim
SU55 Aleyunll Bende hediye alıp almama konusunda çok kararsızım. Trendyolda baba&oğul kombini yazdığınızda tişört kombinleri görmüştüm benim hoşuma gitti isterseniz bir bakın🥰
birannis_ Aleyunll benim eşim çok fazla çay kahve tükettiği için ben ona güzel bir kupa beğendim onu alacağım üzerinde babalar günü için msj da var çok hoşuma gitti sürekli severek kullanacağı birsey hem evlilik yıl dönümü hem babalar günü 1 taşla 2 kuş vurmuş olacağım 😃
Aleyunll Susu-61 almayı düşünmüyorum ya mantıksız geldi sonradan. Bir pasta yapıp kutlamayı düşünüyorum sadece