Burnumageliyoduslkmsn Asla memnun kalmadım ölüyorum sandım 😥
İnleye inleye uyanmışım.
Uyandıktan sonra serumlarla falan kendime geldim iyiydim yürürken de aşırı zorlanmadım aslında. İkinci gün sabah taburcu ettiler 24 saat bile hastanede yatirmadilar düşün.
Eve geldik akşam ağrılarım çok şiddetlendi. Geceye doğru fenalastim kusmaya falan başladım ağrıdan inliyodum artık. Dayanamadım nefes alamadım acile götürdüler. Orda daha da kötü oldum serumla ağrı kesici vitamin falan verdiler. Biseymi unutuldu içerde diye baktılar temizdi.
Dün gece yine fenalastim. Gündüz toparlıyorum gece kötü oluyorum sabah da ağlaya ağlaya uyandım yine sanki hiç geçmeyecek hep böyle kalcakmisim gibi hissediyorum bebeğime yetememe hissi ayrı mahvediyor daha bugün biraz kucagima alabildim. 2 gündür az az süt geliyo mama takviyesi yapıyoruz. Devamlı uyuyo zor uyandırıyoeum meme ve mama için. Bilmiyorum acaba sarılık başlangıcı mı var 😥 sanki biraz sarı gibi geliyor teni😞
Yarın işitme testine gidicez bakarlar heralde sarılığa çok korkuyorum inşallah yatış falan vermezler iyice mahvolurum yoksa 😞
Keşke suyum gelmeseydi acilmam ilerleseydi de normal doğum yapsaydım neyden korktuysam başıma geldi travma yarattı bende dogumum 😞
Ayaklarım da şişti davul gibi