ikizprensesannesi @esmerella37 Neden anestesiz çekmiyorlar ben anestezisiz olmuştum o istege bağlı birşeydi başka görüntüleme merkezi yokmu oldugun yerde oralara sorabilirsin
ikizprensesannesi @esmerella37 Öyle yapın ilk defa anestezi zorunlu bi yer duydum gitmeden bende araştırmıştım hep istege baglıydı çok ilginç kısacık bi işlem zaten neden uyutmaya zorlatırlar insanı bilmem anesteziyle fiyat değişiyor ondanda olabilir.
bubuiledudu esmerella37 kafanıza göre ilaç kullanmayın lütfen ayrıca tüpler kapalı çıkarsa istediğin ilacı iç fayda etmes senin de hormonlarını bozar. Korkuyorum diyorsun sen benim korkularımı görseydin ben hastaneye gitmeyen iğne görse bayılan eczanede ilaç kokusuna dahi bayılan biriydim. Bebek için ben yediğim iğneleri gördükten sonra kendime şaşırdım iki kere hamile.kaldim ikisinde dünya kadar kan verdim ikisini de kaybedip kürtaj oldum serumla iğneler haddi hesabi yok ve bunu bana soyleselerdi ben yapamam derdim. Ama bebek işin içine girince kendimi tanıyamadım. Kollarım morardı damar görecek yeri kalmadı hemşirenin bosver mor da olsa acımaz al diyordum en son. Klomen kullandım geçen aylarda asilama icin sonra göbekten iğne olmam gerekti catlatma ignesi o zaman fobim yine tuttu beni tansiyonum yukseldi Bi saat falan zor kendime geldim yine de vazgeçmedim. Gerçekten istiyorsan ne fobi kalıyor ne başka şey. Hatta ben iki kez hamile.kaldim diye rahim filmi çekmek istemedi doktorum eşimde sorun çıktı. Ben ısrarla rahim filmi de çek diyorum tek o kaldı bana yapılmayan. Ama çekmiyor doktorum sorun esinde sende değil sen hamile kalabiliyorsun kaldın iki kez dedi
Sena00 esmerella37 rahim filmi çekinmeden sorunun ne olduğunu anlamazlar üç dört sene doktor gezdik hepside biseyin yok dedi en son rahim filmi çektim bir tüp kapalı çıktı dediğiniz ilacı herkes kullanıyor yazmışsın herkesin bünyesi farklı belki sizde yan etki yapacak herşeyi dahada kötüleştirmeyin zamanı var buda zamanını bekliyor kafanıza göre iş yapmayın rahim bu şakaya gelmez ciddi sorunlar yaratabilir 😊
Marsmelow esmerella37 Aslında anestezi değil hafif sedasyon ile yapılıyor. Ben canlı yaptırdım anlık bir ağrısı oldu. Ağrı eşiğim düşük şimdi olsa sedasyonla yapmak isterim. Ama korkulacak bişey değil gebelik ihtimalini arttırıyor.
Gul12345 esmerella37 canm benm yüzden yüzden kuyruğuna geldin burda bie3y deneme bence evet belki o ilaçi kullanacaksın ve hamile kalacaksın doktor verdiğinde ve ben kullansaydı daha erken kimseyi dinlemesidir diyecektin Ama eşini kontrol ettirdin kendin içinde baktiriyorsun hormonlar rahim filminden sonra doktor verdiği zaman için rahat kullanmak en güzeli herseyde Bi hayır vardır Bi vaktide var demekki öyle düşün sabret ins karşılığını güzel Bi şekilde alirsin ama heycana kapılıp Bi anlık merakla kullanip kimse pişman olmanı istemez evet çok istiyorsun rabbimde ins tez zamanda nasip eder ama bu şekilde olmasın cnm sabret en güzeli
Meli-sa esmerella37 ben sipirali çıkartmaya gittiğimde çıkaramadı doktorlar çok canım yandı mecburen anestezi ıle çıkardılar 10 dakika bayılmışım sonra ayılttılar hemen korkacak jiç bişey yok çok uzun bir işlem değil korkma
Esoes33 esmerella37 klomen kullanabilirsin oyle bn gebe kaldım adetin 3 günü başla sabah akşam iç bir gün ilişki var bir gün yok yumurtlama sorunum vardı bnım de bu şekil gebe kaldım 1 sene içinde çok şükür 18 haftalık gebeyım araştır bile isteye gebe kalmak isteyen kullanıyor bunu
Elifkskl esmerella37 anestezisiz yaptırdım ben ne saçma şey o başka hastanede çektirebilirsin. Banada inatla vermemişlerdi qma gerek yokmuş canım yanmadı diyebilirim
Aysecan0335 Devlet hastaneleri anestezisiz çekiyor , ben bu yüzden anestezili olsum diye özelde oldum bende de senin tam tersi korku vardı ya acırsa hissedersem diye. İnan 10 dk da ayıldım hiç acıda yoktu
fztanne_ esmerella37 benim ablam iki hafta önce rahim filmi çektirdi. Anestezisiz canım. Çok canının yanmadığını da söyledi. Etrafın dediği kadar değild dedi