Eylem Gece sabaha kadar uyuyamayp sabh uykuya dalıp kalkamiyanlar varmi benim gibi 1i buluyor kalkmam🙁 iştahsız oluyorm pekte birsey yiyemiyorm🙁🙁 30+3 hamileyim 1555 kg bebegim.
NurdanHakan Eylem bende geç uyanıyorum özellikle bu aralar ama sabah 7-8gibi kalkıp bir büyük bardak süt çip öle geri Yatıyorum Yani mutlaka sık wcye kalkıyorsundur ben o arada bi süt içip yatıyorum geri
NaimeYilmaz Eylem Şu aşırı düzenlı beslenenler nasıl yapıor cozemıorm zaten uykudan bende kafamı kaldıramıorm ama senın haftaların cok onemlı bayanın dedıgı gibi sabah kalkınca atıstırablrsnde 1-2 dilim kaşar bile yesen faydadır 🙏
EsraAykzdemir Eylem bende gece yatmıyorum sabahda kalkmıyorum. Eşim işe giderken ınunla kalkıp muz yiyo süt içiyorum sonra tekrar yatıp 1-2 gibi kalkıyorum🤦🏻♀️
omurdincerli Gulnur bende gec uyanmayı sevenlerdenim ama malesef oglusum icin en gec 10.30 gibi kalkıp kahvaltımı yapıyorum öğlende de mutlaka bir kase yoğurtun içine muz koyup yiyorum aksamda yemek yiyorum düzenli olarak hep böyle gidiyorum
secl-ahmet Tek ben degilmisim gece uykusuna hasret kaldim öglende 1de kalkiyorum sersem gibi oluyorum zaten yaptigim kahvalti aksama kadar götürüyor rahatlikla , gece ayran iciyorum uyutur diye o bile fayda etmiyor
Gzdykpln Eylem Valla bende gece uyuyamiyorum ama en gec 11 de bebis tekmeleye tekmeleye uykumdan uyandiriyor, resmen aciktim diyor 😊 ac birakma fazla bebisiniii 🤗
Asellim Eylem bende öyleyim gece uykum gelsede nefes aldırmıyor doğmadan gece uykularına hasret kaldım sabaha kadar uyanığım sonra geç kalkıyrum kahvaltıyıda geç yapıyrum haliyle