Zeynepikranur Kızlar eşimle sürekli tartışıyoruz ona kalsa 2 yada 3 giyimi olsun yeter lohusa zamanında gelecek giyimlere güveniyor çıldırmak elde değil sizce yenidoğan kıyafet ne kadar olmalı ben biraz almak istiyorum doğrusu.
Ikigozumuncicegiii Zeynepikranur 4-5 takım olsun 10 tane kadar da zıbın olsun Evet çok çabuk küçülüyor ama bebeğin kakası sıvı olduğu için çabuk da kirleniyor yetişemezsin kurutmaya
323832 Zeynepikranur 7 ya da 8 karışık kıyafet tulum falan alınabilir zibın fazla alınsın bence kusmasi oluyor bazen kaka dışarı tasabiliyor 2 aylik deneyimli bir anne olarak tavsiyem 2-3 takım asla yetmez
Gizemmiray35 Zeynepikranur evet çok kısa bir süre giyiliyo ama çokta sık kirlettikleri için çok lazım oluyo 2 3 takım günlük değiştiriliyo bazen az olur yani
Seyma-10 Sadece hastaneye 3 4 takım koyuluyor nasıl yetsin başkasına güvenmek saçma geliyor bana 10 takım alt üst takımlardan 7 8 tane de tulum aldım ben ilk yeni doğan dönemi için sonrasında beğendiklerim aldıklarım hep ay olarak büyük
Edaydemir Bacım sıkma canını hele doğsun baktın yetmiyor aldirirsin bendede sadece 3 takım var sağlıklı olsunda kıyafet falan çok kolay şeyler