Bayanminyon07 deletedmom6295 anladım canım hamilelik ten önce bu sorun bende yoktu zaten böyle bişey ilk defa yaşıyorum korktum çok daha 22 haftalık hamileyim aslında bende erken mi çıkmaya başlamis yada vücuttan vücuda değişiyor dmekki.. zeytinyağıni birçok arkds söylemiş bende deniycem faydasini görürüm inşallah çok teşekkür ederim çok sağolun 🙏🙏
Bayanminyon07 Orhnhlhsn aynen canım kabız hiç olmadım çünkü zorlanmadim aksine içtigim vitamin ve kan ilaçları bende ishal yaptı sabah akşam tuvalete çıkıyorum büyük ihtimalle ondan oldu inşallah çok ileri gitmeden geçer çok canım sıkıldı çünkü kanı da görünce korktum gece gece nereden geldiğini ilk anlayamadm kanamam oldu sandım ödüm koptu 😔😔
Orhnhlhsn Bayanminyon07 dogumdan sonra doktor krem verıyor geciyor ama ondan sora hep dikkat etmen lazım bi kere çıktı çünki görümcem 6 ay önce dogum yaptı aynı sıkıntıdan oda cekti .dogumdan sonra kremle geçti👍🏻
dozdemir Bayanminyon07 rica ederim. Bende kanama olmadı çok şükür ama sen dediklerimi yap ama yine de bı doktora görün zaten kansız oluyoruz bı de kan kaybı olunca kan takviyesi yapmışlar bı arkadasa burda eski forumlarda öyle okumuştum canım. Geçer inşallah
Bayanminyon07 dozdemir inşallah canım doktora gittiğimde soyliycem normalde de kaniyor tuvalete cikmadm baktm iç çamaşıra damlamis 😔
Mucizelimm Benim hamileliğimden önce de vardı basur şikayetim bende 21 haftalık oldum günde tam 2 litre su içiyorum bir aydır kendimi su içmeye mecbur bırakıyorum ve tuvalet alışkanlığım değişti bende kan ilacı kullanıyorum hatta şuan grip oldum bide o ilaçları kullanıyorum su içtiğin zaman herşey geride kalıyor 🙂
Bayanminyon07 Mucizelimm benim su içme alışkanlığm yok hiç kendimi zorluyorum günde ama 2 litreye çıkamıyorum hiç susuzluktan mi oldu acaba sizde de kanama oluyormuydu 😔
Mucizelimm Bayanminyon07 bende 4 seneden beri var hatta makattan klonlskobi ye bile girdim ben hortum saldılar makattan yara mı var diye kıpkırmızı kan geliyordu tuvalette meme ucu gibi et parçasıda çıktı bunun amilyatı da var lazerle alıyorlar hayatın boyunca devam ediyor ben Doğumdan sonra amilyat olucam ama şuan çok dikkat etmen gerekiyor hamile olduğumuz için ilaçlar olsun hamilelik olsun daha çok tetikliyor basuru günde 2 litre su içmeye başladım herşey yoluna girdi marketten bir litre su al iki şişe kendini zorla onları günlük iç bak bir hafta sonra bağırsaklar düzene giriyor gerçekten basurun tek sorumlusu katı yiyecekler hem kalın bağırsak hem inçe bağırsak katı yiyecekle doluyor su içmediğimiz için de zorlanıyoruz yiyecekler yumuşayamıyor o yüzden kan gelip kas katı tuvalet yapıyoruz canım Sırf senin için yazdım bunları su iç bak beni dinle herşey iyi olucak 😘
Minikpopo Brlgry valla allah korusun ben internetten araştırdım ileri seviyeleri çok kötü sonuçlar doğurabiliyormuş canım. İnşallah fırsat bulabilirsem doğumdan sonra geçmezse giderim ben. Çünkü bu şekilde asla olmaz hayatımı devam ettiremem böyle 😣
Bayanminyon07 Mucizelimm bgunden başladım canım su içmeye her gün icicem dediğin gibi inşallah geçer gider bugün tuvalete cikamadm korkudan psikolojik oldu galiba kan grunce korkuyorum çünkü çünkü ufak tuvaletimi yparken de iç camasrmda kan gordum popo tarafına doğru kendiliğinden gelmiş yine tedirgin oldum.. suyu birakmiycam inşallah düzene girer de geçer gider hamilelik te çok zormuş bu durum 😓
Mucizelimm Bayanminyon07 tabiki hamilelikte daha çok tetikliyor basur ben Doğumdan sonra lazerle amilyat olucam özelde bundan kurtulmam lazım daha ilk gebeliğim daha daha ilerlemeden önlemini almak lazım 2 litre su içmeye başladım bir hafta ya düzeldim şükür
Mucizelimm Bayanminyon07 kanamalarda düzeldi o küçük parçada Yok çok zorlanınca çıkıyor dışına şimdi iyiyim çok şükür 🙂🙏
asoplavix Rahatsızlığınız geçene kadar sıvı beslenin. Sabahları aç karnına ılık su kuru kayısı ile başlayabilirsiniz. Tuvalet alışkanlığı kazanmanız lazım bir de. Ben doğum yaptım doktorum bana hemoroidin var dedi ben bilmiyordum olduğunu 🤔 her gün aynı saatte lavaboya gitmek gerekiyormuş dışkı için. Bir de ıkınmak yerine derin nefes alıp vermek şikayetlerin azalmasına yardımcı oluyor
Bayanminyon07 asoplavix canım aslında benim kabızlık sorunum yoktu hergun düzenli tuvalete çıkarım niye böyle oldu anlamadım bir anda oldu yani
Yesimmmm Bayanminyon07 öncelikle çok geçmiş olsun canım ben hamileliğimin 8. Haftasından beri kabızım şuan 27. Haftayız arada tuvalete çıkabiliyorum ama cıkamayınca lavman yapıyorum. Benimde 2 tane var memecik gibi basur kabızlıkla daha da agrı verici oluyo bazen kanıyo dediğin gibi allah şifa versin allahtan kabız değilsin zorlanınca dahada kötü oluyo. Hangi kan ilacını kullanıyosun ?
Bayanminyon07 Yesimmmm bende ona sasrdim zaten kabızlıgm zorlanmam yoktu niye böyle oldu anlamadım canım kan ilacı femarat kullanıyorum onu kullandığından beri günde iki kez çıkıyodum tuvalete ishal gibi ypiyor ayni
Msa Bayanminyon07 Ben de daha önce hiç olmamıştım bir haftadır şişlik, acı, kaşınma, bazen kan... nemli tutmaya çalışıyorum vazelin sürüyorum yoksa çok kaşınıyor. Cuma günü doktoruma soracağım ne yapabilirim diye
Yesimmmm Bayanminyon07 doktoruna danış bu durumu canım belki başka tavsiye verir kullanabileceğin krem önerir. Kendi branşı değil ama kadın doğum doktoruna danışmadan başka krem ilaç kullanma derim. Zeytinyağı pamukla bölgeyi yumuşat yazmışlar dene belki faydasını görürsün. Sürekli tuvalete çıkmakta makar bölgesini tahriş ediyo belki tahrişten dolayı da kanama olmuş olabilir. Bu sadece bi tahmin allah şifa versin canım çok geçmiş olsun
asoplavix Bayanminyon07 ishal gibi günde iki kez de tahriş edebiliyor. Yani ben günde 2. Kez tuvalet ihtiyacım gelince çok korkuyorum acıyacak diye