Labkubra Merhaba kızlar 2 gündür üst arka dişlerim çok kötü ağrıyor. Ağrısı başımada vuruyor. Gözlerimi açamıyorum resmen. 22. Haftadayım ilaç kullanmayayım kendi kendine geçer diye bekliyorum ama hiçbir iyiye gidiş yok. Ya bide hamilelikten önce dişlerimi yaptırdım mis gibi dişlerle giriş yaptım hamileliğe. Napıyım neler iyi gelir. Benimle aynı dertten muzdarip olan var mı😭😭
ilaydailem Labkubra belirtilerin aynısı 3 gündür bende var hiç dişim ağrımazdı başım gözüm çenem yüzüm ağrıyor resmen 😏 38+4teyim biticek az kaldı
Eemoom Labkubra 20 lik diştir o ağrıyan muhtemelen. Benimde doğumdan sonra öok ağrımaya başladı. Ciddiye almadım. Sonra öyle bir ağrı başladı ki kafama vuruyordu ağrısı artık. Heralde çürük var diye gittim. Meğer 20 lik dişmiş. Çektirdim de kurtuldum. Ağrı kesici bile fayda etmiyor
Labkubra Eemoom ya ben çektirdim hamilelikten önce 20 liği. Çektirdiğim 20 liğin yanındaki diş ağrıyor.
Mavi05 Bende 19.haftadayım 20lik diş ağrısı kulağıma başıma ve üst çeneme vuruyordu,diş doktoru düşük doz antibiyotik verdi kullanıyorum 3gün oldu daha şiddeti anca azalmaya başladı.ilaç kullanabiliyormuşuz canınıza yazık bence biş dii doktıruna görünün
Labkubra Teşekkür ederim kızlarcım . 2 gün antibiyotik kullandım ama daha uzun da kullanabilirdim daha tam geçmedi. Ağrısı çok azaldı. Antibiyotik çok zararlı bebekler için. Dr lar mecbur kullan diyolar başka çare olmadığı için ama bebeğimize zararları eminim çoktur. Mecbur kalırsak içicez tabi. Dr a danıştım uzun bir süre probiyotikli besinler tüket . Antibiyotiğin kalıntılarını en aza indirir dedi.