Heyecanlibirannee Slm arkadaslar alisveris listesi yaptiysaniz bizlerle paylasmaniz mumkun mu acaba?bos binzamaninizda markalariyla beraber yazarsaniz olumlu olumsz olsun alip pisman oldgnz olsun veya cok cok memnun oldgnz olsun paylasrsanz cokk dua alicaksiniz🙏🏻🦋💕👩❤️💋👩💋
Zhraagk Cinsiyetinden emin olana kadar hiç birşey almadım erkek olduğunu öğrenince başladım. İlk işim e bebekten yenidoğan zıbınlar almak oldu sonrasında hastane çıkışı ardından battaniyeler biberonlar ( we baby cam ) phılıps emzik 2 tane sonrasında 3 takım pijama aldım oğluşuma zaten çevremdekiler öğrendiği anda hediye almaya başladılar giysi olarak. Anneanne ve babanesi yelekler hırkalar süveter başladılar örmeye 😊 2 tane önlük aldım. Annem yumuşak bir kumaş alıp ağız mendili dikti 25 tane dikiş makinesinde şampuanını bebek yağını ıslak mendili yenidoğan aldık (dalin) pişik kremi dahil birkaç oyuncak aldım dayanamadım kangurusunu aldık 😊 kış bebeği olacağı için tulum aldık 3 tane şimdide bebek arabası ve pusetini aldık şimdilik bu kadar geliyo aklıma 😊
Heyecanlibirannee Zhraagk tesekkurler bnmki de kiz ins hayirlsi ile kucagmza aliriz..ozellikle dogum yapmis annelerden de destek bekliyoruz cunku alip gereksiz gordukleri seyleri yazabilirlerse bosuna masraf olayina girmemis oluruzz...
Zhraagk Aynen öyle birde küvet takımını aldık kovası vs 😊 yanında tecrübeli biriyle alışverişe gitmek daha iyi kumaşının kalitesine kadar fiyat uygunluğuna kadar anlıyolar çünkü 😊
Heyecanlibirannee Arkadaslargercekten sizi anlamiyorum illa basliga kocam beni kesiyor diye yazmam mi lazimm alttarafi faydaniz dokunck dua alcaksnz ama maasAllah guzin ablalikta uzerinize yokk