Burnumageliyoduslkmsn sevaldqn1 daha 5 saat önce konuştuk benimmkizimda 5 saatte doğacak göz varmı teyzesi dnsnd
Burnumageliyoduslkmsn Eemoom az adrenalin az atraksiyon olsun istedim bu kadar inatçı bir kızın bu kadar kolay doğacağını düşünmeniz hata znnsckd
Kalbiimde2can Burnumageliyoduslkmsn hadi yarin sabah uyandigimda dogurdum postu görmek nasip olsun insallaaaaah 🤲🏻😅
Elenora Burnumageliyoduslkmsn ama artık yeter 🤣🤣🤣 doğur da ben yeni hamileyken sen doğurmaya gidiyordun yetişmek üzereyim sana 🤣🤣🥰
Burnumageliyoduslkmsn Sacmalama_engiinn kız dur tek tek geziyom zaten ne uveyi 🥴 bu gece doğurucam içimde inanç güven herşey var
Sacmalama_engiinn Burnumageliyoduslkmsn ikinnmaaya çalış belki açılma olur fırlar direkt besigin içine hastaneyle uğraşmazsn asjdjsks
ku4iremmmm- Burnumageliyoduslkmsn içeriyi sevmiş ne varsa artık inşallah tez zamanda doğar bol bol senin için dua edicem artık doğsun yaa ❤️
Burnumageliyoduslkmsn Sila66 aşko normalciye çıkmıştı adım acaba o yüzden mi böyle sezeryana mi girsem xjsnsjd
Simay13 Burnumageliyoduslkmsn yoook 2 günü geçtim 1 gün daha kalsın 😁 hem sıra senin. Önüne gecmim şimdi 🤪🤪