Burnumageliyoduslkmsn Edaydemir 3 TE 3 yaptık kız zaten sürekli yapıyoruzda işte 🥴🥴 p. Yıldızına döndüm djjdjd
Edaydemir Burnumageliyoduslkmsn Hahahaha kahkaha attım valla ben hiç yanaşmıyorum erken gelir korkusundan 😂
_nigarr24_ Burnumageliyoduslkmsn ben sana bu hafta doğurursun hissediyorum demiştim galiba yanıldım hisslerimde🥹ama 1 günümüz kaldı,ha gayret yanıltma beni😅
_nigarr24_ Burnumageliyoduslkmsn hadi git yerleri sil sabaha kadar,squat,falan yap. Eşin de yardımcı olsun🫣🤭Ayy hadiii ya merak ediyorum bebişiiii🥹🥹🥹
Burnumageliyoduslkmsn Edaydemir başından beri devam eşim az korkuyordu ama yapacak bişey yok şimdiden hemen doğar diye düşünüyoruz bişey olsada
GeriCekilmeKorunmaDegill Burnumageliyoduslkmsn herkes gibi sonunda dogurdu yaf ddm kendı kendıne 😂😂taki devamını okuyana kadar 🤦🏻♀️
Burnumageliyoduslkmsn yesilkahve yok aşko vazgeçtim uyuyacağım şimdi bir güzel geleceği yok bu zillinin 🥴
Burnumageliyoduslkmsn defneveannesii_ ay valla ben vazgeçtim bu gece çok umitliydim sebepsiz sancım falan da yoktu ama.ne bileyim birden çocuğun kafası gelmesse bu gece de doğum yok🥲
cevriye35_ Burnumageliyoduslkmsn 10 ay taşıycan gibi görünüyo gelmiyo seninki artık ben bile merak ediyorum dogurdu mu diye 😂😂