Burnumageliyoduslkmsn Belki bir gün ama asla bugün değil sjsjsjjsnden Napıyorsunuz beya kaç haftalık oldunuz varmı benim gibi sürünenler 🥴🥴🥴🥴
Deletedmom_103 Burnumageliyoduslkmsn aşko doğurdun sandım yaaaa offf heycanlandım akamakskkakskakkakaka
esnyz14 Burnumageliyoduslkmsn inanıyorum bir gün doğurdum postunu göreceğim kaç gündür postları görüyorum bir hevesle girdim ama yine doğurmamışsın bu gidişle ben senden önce doğurcam galiba 28+4 olduk 🫶🏻🫣
Burnumageliyoduslkmsn esnyz14 Sila66 Deletedmom_103 Pinklove Tahmin etttim djsjsjs özledim sizi napayım psist açayım dedim her yerde milletin postuna yorum yapıyorum djdjsns direk posta cokuyoruz gırgır şamata kaynana postunda bile nasıl doguramadigimi konuşuyoruz sjsnsnjssn bende akşam postu açayım dedim🥴🥴🥴
Deletedmom_103 Burnumageliyoduslkmsn bi heyecanla girdim posta ama nafile akalmakakskaka beklenensin bebe elbet bir gün çıkacaksın o delikten 🐣
esnyz14 Burnumageliyoduslkmsn Durum güncellemesiyle bebişimin hala keyfinin yerinde olduğunu ve gelmek istemediğini belirteyim dedim diyorsun 😂😂
ku4iremmmm- Burnumageliyoduslkmsn maşallah geleceği yok bu bebişin galiba içeride keyfi yerinde olmalı bende 39 haftadayım benim ki ne zaman gelecek acaba hiç gelmeye dair bende de belirti yok oğlum sevdi içeriyi
Svd12345 Burnumageliyoduslkmsn geceden sonra başlar belki 😊bnde gelmiyor derdim.. taki 41 olana kadar.
cevriye35_ Burnumageliyoduslkmsn 10 ay taşıycan gibi görünüyo gelmiyo seninki artık ben bile merak ediyorum dogurdu mu diye 😂😂
Eebb Burnumageliyoduslkmsn Hadı bakalım tek nefeste sağlıkla al bebeğini kucağına saatlerın kaldı sayılır😇
Burnumageliyoduslkmsn Deletedmom_103 çıkmıyor bacım çıkmıyor saldık artık ama hareketleri arttı milletin terse gidiyorsa bizimki düze gidiyor milletin duzse biz ters dokunuyordu eşim birden kolunu kaldırdı sanki eşim çok korktu sjsjsjsjd bence ultrasonda ki değil bu diyor detaylida da inanmıyor eşim başkasının bebegidir diyor böyle nasıl göstersinler diyor djdjdjsjsj canavar bu bebek değil diyor sjsjs
Burnumageliyoduslkmsn esnyz14 aşko bahsetmelerime girsene valla birisi s.g postumdan dicek diye korkuyorum djdjsnsnns hemen postu kaynatıyoruz zjsjsjsjjs kaynana postunda derdini unutup taktik veren var zjsjjsjs abla Allah zaten senin belanı vermiş beni boşver kendinle ilgilen diyesim varnsjsjjsjsn
Rapunzelinanasi Burnumageliyoduslkmsn bu doğuramama hikayesi bana bir yerden tanıdık geliyor ya jdjdjjd @Zumzugukodummuzzingillatirim Kızım 8 aylık oldu. Momdan mezun olup gidemeyengillerdenim 🤷🏻♀️😂
Burnumageliyoduslkmsn Rapunzelinanasi büyüymüş işte onun postu okuyamayan upuzun diye üşenen herkes doğurdu bak ben okudum doguramiyorum sabır büyüsü falan heralde başka açıklama bulamıyorum herşey umiko yüzünden
Zumzugukodummuzzingillatirim Rapunzelinanasi aşkolar Guiness Rekorlar Kitabı’na giren en uzun hamilelik 12 ay 10 gün. 2.sırada Umiko ve ben varız. Guiness bana neden beklemedin diye kızdı dedim amca valla doktorlar çıkardı zorla dldlsmd
Burnumageliyoduslkmsn Zeynepozcan siz sevinin diye herşey ben bı doğurmayi beceremiyorum djdjdjdn bu gece umutluyum inşallah
esnyz14 Burnumageliyoduslkmsn hahahahah ay kız alemsin bütün forum taktiklerle seni doğurtmak için çabalıyor fakat senin bebenin bundan pek haberi yok gibi kdkdkdkd
Burnumageliyoduslkmsn Kalbiimde2can minik sancım vardı sabah artık oda yok ama bu gece gelir belki kızım inşallah 😍
Burnumageliyoduslkmsn esnyz14 valla doğsun nazar nazar demeyip paylasicam yada isteyene özelden aticam görün sizi heyecanlandıran sıpa nasıl bişey çok inatçı olacak çok eminim😍🥲
Burnumageliyoduslkmsn reisMom babası dokunmaya korktu az önce canavar gibi maşallah aşırı hareketli sağa yatıyorum sola geçmeye çalışıyor videoları bir görsen 🥴
ucuncuyegebe Burnumageliyoduslkmsn sıkıntı yok. Benimkiler de 41+2 ve 41+4′te doğmuştu. Orada kalmayacaklar ya =)
Deletedmom_116 Burnumageliyoduslkmsn Bahahaha 🤣🤣ikimizde biri kaybolunca doğurduk zannediliyo ne hojjjj
Burnumageliyoduslkmsn Deletedmom_116 numara al ver falan yapalım aşko doğurup buraya giremeseek doğumdan hemen sonra bu haberi size veremezsem çok üzülürüm