Aybuke_95 Kızlar selam öncelikle sağlıkla bebişlerimizi kucağımıza almayı nasip etsin allahım 🙏 15 nisan son adetim doktor adet gününden itibaren hamilesin dedi ama tam anlayamadım sizce bu hamile kalma günü nasıl hesaplanıyor kafam çok karışık..?
Z_e_y_a_gul Aybuke_95 doğru demiş dr son adet tarihine göre hesaplanır yani en son adet gördüğün günden itibaren hesaplanır
Beybicik Aybuke_95 Adet gününde hamile kalınmıyor tabii ki ama döllenme gününü tam olarak bilmek imkansız olduğu için pratik olarak adetin ilk gününden hesap ediliyor.
Aybuke_95 Z_e_y_a_gul teşekkür ederim ama döllenme ve yumurtalama günlerini daha sonra mı düşüyor adetliyken nasıl hamile kalınıyor orasını anlamadım işte 🫤
Z_e_y_a_gul Aybuke_95 tabiki adetliyken hamile kalmıyoruz 😁 sonradan oluyor ama öyle hesaplanıyor ben de anlamadım şimdi sen sorunca 😂
Aybuke_95 Saolun kızlar bakalım ultrasonda ne zaman olduğu çıkacakmı bazı doktorlar söylüyormuş inşallah bizimkide söyler 💓
ridakegzo Aybuke_95 evet cnm regli gününün ilk günü ortalama alınır.Sanırım o aykı yumurta döllendipi için.Ama ultrasonda boy ve kilosundankac haftalık olduğunu söylüyorlar