sema_nur68 Arkadaşlar merhaba. 25 haftalık hamileyim. 2 gündür bebeğin hareketleri azaldı sanki. Arada bir vuruyor ama önceki zamanlarda gibi değil. Uzandım kendmi de takip ediyorum ama hissedemedim. Normal mi sizce
esnyz14 sema_nur68 Normal bazen hareketsiz olabiliyorlar, bende de olmuştu ama yine de içiniz rahat etmezse bir dr gidip içinizi rahatlatın :)
babyface_ sema_nur68 bende 30 haftaligim aynı durum var yeri daraldığı için diyorlar doktorum bebek bu bazen hareketli olur bazen durgunlasir dedi çok tedirgin olursan acile git sağlıkla kucağına al
Elfakca sema_nur68 çikolata ye bı yarım saat içinde bak hareketleri kuvvetli mi diye çikolata da hareketlendirmez de o zaman düşünürsün doktor a gitmeyi
Portredekitirtil sema_nur68 bende 26+5 im nazen çok durgun oluyor endişe ediyor insan ama sonra toparlıyor
babyface_ sema_nur68 Allahin izniyle bisey olmaz tatli yiyip sola yatıp 2 saatte 10 hareket bekleyin eger hareket ederse evham yapmayin😊
esnyz14 sema_nur68 Arada az da olsa kıpırtı varsa beklenilebilir eğer dayanırım derseniz bekleyin ben beklemiştim kıpırdamıştı :) bazen çok bekleyince de inat edip hareket etmiyorlar 😂
sema_nur68 Portredekitirtil bende gece yatınca falan normalde hareketlenirdi sabah kalkınca falan hareketli oluyodu. 2 gündür ara ara vuruyor sadece
Portredekitirtil sema_nur68 arrık gebelikler o kadar zor ki hep diken üstündeyiz bak böyle devam ederse dr git
esnyz14 sema_nur68 Belki pozisyondan dolayı öyle geliyordur size bende öyle güçsüz tekmeler hissettiğim oluyor telaşlanmayın 🫶🏻
1kucukbaby sema_nur68 aynısını yaşıyorum hatta doktor kontrolünden geldikten sonra başladı arada oluyor ama iç hareket oluyorsa biz hissedemeyebilir mişiz kontrolüm de güzel geçti eve gelir gelmez beni de endişelendirdi demek bu haftalarda oluyor sağlıkla alalım kucağımıza
sema_nur68 Portredekitirtil hemde nasıl. Eskiler neyin ne olduğunu bilmeden doğuruvermiş. Şimdi herkes bir şey söylüyor. Bilemiyorum da aksilik mi var yoksa normal bir süreç mi. Daha geçen hafta ayrıntılı ultrason eko fln yapıkdı. Her şey çok güzeldi.