Nese92 Ebruskaaa bennn 🤣 ama herşeyim hazır ütülü sadece bavula koyması kaldı onu da pazartesi salı hallederim ☺️
Birogretmenn Ebruskaaa canım ben düğmeli normal pijamalardan aldım sonrasında da giymek için. Bence sen de öyle yap lohusa pijaması bana da gereksiz geliyor
Ebruskaaa Birogretmenn vallahi bende öyle yapacak gibiyim o lohusa pijaması olayı kafamı karıştırdığı için sırf bekledim bu zamana kadar alsam mo diye zaten beyaz sabahligim da var gerkirse üstüne onu giyerim zaten
reisMom Ebruskaaa aman ben hazırladım da ne oldu 39+4 üm hala gelmedi kızım bavulu öyle heveslerle hazırladım ki haftalarca actım actım kontrol ettim dün acayım da havalansın dedim hala duruyor öyle moralim zaten bozulup duruyor
nergismom Ebruskaaa 33+6 bugün son eksikleri koydum 🤭 ama bebiş için emzik ve biberon kaynatıp koyucam sadece ☺️ benimki hazır
nikoland 36+3 hala hazır değil 😭 herşey içerde çantalanmayı bebişin kıyafetleride yıkanıp ütüleyip yerleşmeyi bekliyo ama öyle bi üşeniyorum ki yarın öbür gün yapıcam eminim 😄
hulya1406 Ebruskaaa 33 haftalığım bende hazırladım yıkandı ütülendi ayrı bir yerde bekliyor daha küçük bavula yerleşecek hepsi inşallah eksik yok diye düşünüyorum.Bezini de aldım bugün şükür.
Esca Ebruskaaa beeen 35+6 haftalığım halen hazırlamadım üstelik bi ton eksiğim var bi kac parca kıyafet vardı onları yıkadım ama ütü paket hiç bisey yapmadım 🤭
hulya1406 Ebruskaaa ilk kızıma hamileyken de önden düğmeli 2 pijama takımı aldım duruyor hala onları ve bir tane uzun gecelik aldım Sezeryan olursam diye iyi ki de onu almışım çok rahat ettim tavsiye ederim sma siz bilirsiniz ☺️
Esranrbal Ebruskaaa 34+2 olduk odası hazır kıyafetleri eksikleri şimdilik tamam ama çantamız halen hazır değil 😂😂🙈 Yani zaten kıyafetlerini yıkama ütüleme yaparken bile o kadar zorlandım ki son zamanlar ne zor geçiyor 🥹🥹 halen evin temizliği var benim de 🥹🥹