Gizmoo Kızlar sabah yazmıştım leke geldi diye acile gittim karından baktılar. Kese gözükmedi bende alttan muayene olmak istemedim. Kan verdim değer 4116 çıkmış. Karından gözükmedi için değerin kaç olması lazım ? 16 mayısta transfer oldum
Hnd3535 Gizmoo bende 5mayısta transfer oldum 5.gün embriyosu kese de gözüktü kalp atısıda karından duyuldu. Kanama olunca vajinal bakıyorlar kanama alanı daha net gözükmesi için. Aslında sakıncalı bişey değil
ipekmom_ Gizmoo 6.hafta vajinal muayenede gördüm, bir sakıncası yok korkmayın daha garanti olur vajinal muayenede, kalp atışınıda öyle duymuştuk biz
Rabissssscee Gizmoo değerim 5000 küsürken doktorum için rahat etsin belki karından duyamayıxz şüpheye düşme diye direkt vajinal bakmıştı (6+4 e falan geliyordu) 7+4te tekrar çağırmıştı o zaman karından duymuştum. Rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin korktuğunuzdan korusun inşallah 🥰
Mucizemibekliyorum_ Gizmoo merhaba daha sonra görüldü mü acaba keseniz benimde bugün transferin 15. Günü dün lekelenmem oldu ve bugün vajinal bakıldığı halde kese gözükmedi endişelendim ama sizin nasıl oldu acaba
Emel0555 Tüp bebek yatırdıgınız yerdeki doktorunuza neden gitmediniz pozitif gördükten 1 hafta sonra kese için çagırıyorlar sonra kalp atışı için
Gizmoo Emel0555 kendisi ekstra para istiyor bende gitmek istemedim. Salı gününe başka hastaneden randevu aldım
Emel0555 Gizmoo aaa ekstra paramı kalp atışını duyana KadR para almaması gerekiyor nerde yaptrıdnız acaba
Hnd3535 Gizmoo 15 mayıs pozitif haberi aldık 24ündr kese göründü bu pazartesi de vajinal kalp atısını aldık. Salı günüde karından dinledik net duyuluyordu
Hnd3535 Gizmoo görürsünüz inşallah sağlıkla aramızda 10 gün var o şekilde hesaplayabilrsiniz kese gözüksün kalp atısı da duyulur 7.haftaya kadar bekleniyor endişe etmeyin 🤰
Gizmoo Emel0555 bencede öyle olmalı Anatolia tüp bebek. Merkezden çok memnunum ama sadece bu konuda sıkıntı oldu