MelodyFairy Lunalunay düzensiz olduğum için bilemiyorum ama 28 günde bir olcaksam bu ay 12 Haziran da olmam lazım 🤔ama 30 sa 14 Haziran beklemedeyim 🤔🙄. Beyaz sulu akıntım var sadece 🫣
Sibelsibos MelodyFairy ben de aynı sen gibiyim 12 si engec olmam lazım beyaz sulu bazen yapışkan uzayan bi akıntı var ama bugün yarımsaat önce pembe bir leke geldi peceteye sonrasında leke gelmedi elimle kontrol edeyim dedim parmağım zor girdi ve kurumustu öğleden beridir göğüslerim şiş değil ama sızlıyor 1 saattir de kasklarıöda baskı ara ara batma var test için erkenmi bilemedim
Umut5135 Benim bir çocuğum var aslında ama yaş 34 1 yıldır olmuyor prolaktin yüksekti ilk ay sadece dostinex düşğk dozda başladı olmadı bu ay femara+dostinex +coraspirin kullandım arkasından çatlatma iğnesi oldum bekliorum bakalım senin durumlar nedir
umutluanneadayi Umut5135 3 senelik evliyim rahim yapışkanlığı varmış ve kistlerim varmış bunu yeni öğrendim ameliyat oldum 3 ay içinde hamile kaldım kaldım kalamazsam tüp bebek tedavisine başlayacaz tekrar yapışıklık olmaması için 🙃
umutluanneadayi Umut5135 inşallah 🙃 bazen yorulduğumu fark ediyorum sonra tekrar ayağa kalkıyorum ne kadar zor yolmuş bu yol Rabbim biran önce herkese nasip etsin
LamiyaCetinkaya Lunalunay 19 olur mu 🥲🥲 sanırım 1 Haziran yumurtlama günüm, günaşırı değerlendiriyoruz, akıntı ile anlamaya çalışıyorum yumurtlamayı, test işe yaramıyor bende. Yine de devam ediyoruz günaşırıya belki hata yaparım gün sayımında diye 🥲🥲😁
Lunalunay noble1 mutlaka ovulasyon testi yapın aplikasyonlara göre dogru cikmiyor yumurtlama tarihleri :)
LamiyaCetinkaya Kızlar 1 Haziran’da yumurtlama görmüş olabilirim, dünden beri de hazımsızlık, gaz sancısı, regl ağrısı var bele vuran. Acaba yerleşme falan olabilir mi yoksa ne bu🥲
MelodyFairy LamiyaCetinkaya maalesef canım belirti falan da aradığında beynin seni yönlendiriyor akışına bırak zamanı gelince test yap