Sevilayms Kızlar merhaba 12. Haftadan beri serklajlıyım Bu deneyimi sizinle paylaşıp korkulacak hiçbirsey olmadıgını biraz anlatmak istiyorum. Haftaya girdim bugun doktor randevum vardı Şans eseri kendı doktorumun işi cıktıgı için farklı bir doktora muayene oldum. Doktor serkaljlı oldugum sure boyunca kan sulandırıcı kullanmamama ya da 28. Haftadan beri duzenlı sancılarım oldugu halde tedbir amaclı ciger gelistirici yapılmamasına cok sasırdı. 🌸çünküü Ben guyaaa personeli oldugum hastanenın en bilindik ennn iyi doktoruna giidiyordum gözü kapalı. 🌸35. Haftada muayene sonrası eşimle sadece gözzgöze gelip bir kaç sanıye içinde aynı seyı dusunerek doktorumu değiştirdim . 🌸normal dogum yapmak isteyip istemediğimi sordu, korktugumu ama denemek istedigimi söyledim. 🫶🏻Çatı muayenesi yapmak istedi, şunu söyleyebilirim spekulum denen aleti kullandıklarında benım canım daha fazla acıyordu o plastiğinden. 0 acı inanın bana kendınızı sıkmazsanız asla hissetmezsiniz net 😍 Haftada dıkısler alınıcak ınsallah
Gzo Sevilayms yaa benimde alincak canim dikisler hftaya nasil bi acisi var acaba inşallah cok acimaz 🥲🥲
Susu_09 Kan sulandiriciyi bugün bende sordum doktoruma gerek yok dedi coraspin kullanıyorum hergn 1 tane sorun muymus
Balahatunn Ben ilk hamileligimde serklajliydim ve hic kan sulandirici kullanmadim. Kullanmak mi gerekiyormus
Sevilayms Gzo Senın kacıncı haftanda alınacak, hangi gun gidiceksin Ben yazarım buraya merak etme🫶🏻 Bende biraz tedirginim ama çatı muayenesinde inanılmaz eli hafifti insallah buda oyle gecer.
Gzo Sevilayms benim suan 36 oldu bi hfta sonra alicakmis dikisi ama nasil korkuyorum bide 5dklik islem diyor ya kucumseyerek 😂😂
Sevilayms Gzo Normal mi düşünüyorsun sende 🥹 Benım düzenli sancılarım var diye bir hafta erken alıcak heralde
Gzo Servikal bel ve çatı ağrısı disinda iyiyim şükür ama asagi baskı çok yuruyemez oldum ya 2 hfta daha dayanirmiyiz dogururmuyum bilemicem 😂
Sevilayms Gzo Ya ben mi yanlıs dusunuyorum bılmıyorum ama Kilosu bebegın durumu elverisli oldugu taktirde 40ları 39ları beklemek istemiyorum, korkuyorum🤦🏼♀️ hemen kucagıma alayım derdıne girdim. Ya oyle olursa ya böyle olursa diye endıse etmekten yoruldum 🥺
Gzo Sevilayms ayni bende oyleyim canim zaten artik cok zorlanıyorum bide baska doktora gidicem ya 2 hfta sonra alalim flan derse kabul etcem herturlu aci cekicem zaten saglikla kavusalil artik istiyorum gece uykusu zehir oldu belim agrisindan cati agrisindan donemiyorm bile saga sola😭
Servikal Gzo valla canım haklısın o kadar zor ki bende diyorum iyi kilodaysa çok beklemeye gerek yok enfeksiyon riskimiz var