Bal_1604 Selam herkese 2 gündur karnımın sağ tarafında bir ağrı var sizde de varmı ? Yada yaşadınız mı ?
Esoo0698 Bal_1604 28 haftalığım ve bendede var aksi gibi 10 dakikada bir tuvalete gidiyorum bişeyde içmiyorum anlamadım nerden geliyor bu resmen tutamıyorum tuvaletemi 😁
imren_melinarya Bal_1604 bende 24+5 im bugun oldu ilk defa sag tarafimda agri kalkarken agriyo donerken agriyo ama dikkat ettim ani hareket yaptiktan sonra basliyor genelde uzunca sure yatmak gerekiyor sonra geciyo
Bal_1604 Esoo0698 sadece karnımın sağı ağrıyor 😂 tuhaf bı his bende sık gidiyorum tuvalete ama bu normal karın ağrısı gibi değil sanki
Bal_1604 Nerfemm göğüs kafesimde de ağrı var bebek büyüdüğü için mi acaba randevum da haftaya ne yapsam bilemedim bebekte sağda sanırım sağ taraftan tekmeliyor çünkü
Esrabcdef Benim de 29+3. Yaklaşık 1 haftadır göğsümün hemen altında göğüs kafesimde hissediyorum. Sütyenim sıkıyor sandım, çıkarıp attım gece sinirle ama hala aynı ağrı devam ediyor 😬 Sanki üzerinde baskı var gibi 🫠
Bal_1604 Esrabcdef bende de aynı ağrı var birde karın bolgemde var sağ tarafta hepsi bebiste sanırım sağda benim hep ordan vuruyor 😌 onun baskısından oluyo heralde yalnız değilsem normaldir heralde
Zack Esrabcdef asla korkutmak istemem ama ben de aynı şikayetle doktora gittim nstde bir şey çıkmadı ama rahim ağzım yumuşamaya başlamış iyiki erken gitmişim tedavi başladık bence kontrolünüzü öne alın
menessare Bal_1604 hee tamam benimde var o kaburga ağrısı gibi bebek artık baskı yapıyo artık o yüzden
Bal_1604 Zack en son 3 hafta önce gittim bir sıkıntı yoktu kontrolün üstünden çokta geçmedi olmassa yarın uygun bı saatte doktoru ariycam
Esrabcdef Zack cuma günü kontrolümde bi sıkıntı çıkmadı şükür, aman diyim kardeş aklıma getirme kötü şeyleri 🥲🥲
Zack Ben de ilk başta bebek baskı yapıyor diye düşündüm, tekmesi falandır dedim ama dokununca sertti ve 10 dk geçmeyince gittim, benim doktorum gel dedi sizinki sizi ve bebeğinizi daha iyi bilir tabi inşallah hiçbir şey yoktur her şey normaldir