Emell Vurgen97 gecmiyor gecmiyor gecmiyor. Sabahtan beri 5 kere cikardim.direndim yemek yedim. Hala cayır cayir
Nurcanduru Havuç ve ekşi elma bana çok iyi geliyodu tabi bide reina içtim yaklaşık 15 tane gebeliğimin başından bu yana bebek aşağı inince durdu biraz çok şükür
Nurcanduru Doktorunuza söyleyin mutlaka size iyi gelecek bişi yazar diye düşünüyorum 😊 rica ederim inşallah işe yarar
Benay Vurgen97 salatalık ve süt ben her akşam yatmadan 1 saat önce 4 veya 5 tane kabuğu soyulmamış salatalık yiyorum yatarken de süt içiyorum o zaman olmuyor 32 haftadayım ama sağıma yatınca başlıyor yanma soluma yatınca geçiyor
Umutdeniz Muz bana çok iyi geliyor bide internetten yaz arama btonunnda bir sürü seçenek çıkıyr elbet işine yaarrr bende muz u orda gördm gerçekten süper saniyesnde kesiyor ve bebegede çok faydalı bi taşla 2 kuş 🤣🤣
efsanee_ Vurgen97 mide yanması için arkadaşların söylediklerine ek yedigin yemeklere dikkat et canım. Salçayı minimuma indir baharatlardan uzak dur. Uzun zamandr yanma olmadı bende bunlara uyunca.