CemrePektas Tugcekl ilk oğluma mustela almıştım. Şimdi yine mustela aldım. 500 ml boyu 4 5 ay rahat gidiyor. O yüzden parası da gözüne çok gelmiyor
Sadiyes Tugcekl ben mustela aldım. İlk bsnyomuzu da yaptık gayet güzel bence 😊 set olarak aldım bebek yağı vucut losyonu sampuanı ve pişik önleyici
hilalmelisa Ben internette çok karşıma çıktı Mustela aldım. Onu almasaydim Uni baby’nin alırdım. Mustela bi tik pahalı ama iyi dendiği için baya da gider çünkü diye ilk onu aldım. Bakalim
elfcu iva natura set olarak aldım, içeriği organik ve temiz🌸henüz kullanmadım ama kokusu falan cok hos
hilalmelisa Tugcekl evet yağ olarak da mustelanin yağını aldım onun kokusu da çok hoş. Krem olarak da sudokrem aldim
Cekilmezbirkiz Herhangi bir bebek şampuanı kullanılır alerjik bir bebek değilse ama ben ilk aylarda vücuduna bebek sabunu kullanmıştım gene aynısını yapıcam. Bi yenidoğan şampuan alırım sonrası herhangi bir bebek şampuanı
hilalmelisa Tugcekl benim doğuma daha 3 gün var henüz hiçbirini kullanmadım.. sadece iyi olduğunu yine duyduğumdan aldım ne kadar kullanirim bilmiyorum belki sadece masaj yaparken bir iki damla kullanirim
Tugcekl hilalmelisa yani ben öyle duydum yanlış bilgi vermek istemem. Gözenekleri kapatmaması için pek tercih edilmemeli diye duydum takip ettiğim doktorlardan. Hatta bebeği eğer her gün yıkayacaksanız bir gün şampuanla bir gün duru suyla yıkayın diyorlar
Cekilmezbirkiz Tugcekl dalin, Nivea, jhonsons bbaby, sebamed vs bir sürü markanın var normal sabun gibi işte
CeydaST Tugcekl mustela nın içeriği değişmiş diyeni duydum bir de kullanan Bi akraba ecowell daha iyi dedi o önerdi bana da