Kurabiyeannesi Kızlar 23+3 teyim bebeğimin hareketleri hep kasık ve alt karın bölgemde çok nadiren göbek deliğimin oralara çıkıyor ama hep alt tarafta bu haftalarda böyle olması normal mi sizce ne zaman yukarı çıkıyor bebek baş aşağı dönünce mi oluyor
Naz1616 Kurabiyeannesi benimde öyle hep aşağıda 30 haftalık olduk renkli ultrosonda doktorda soyledi çok aşada bebek ama sıkıntı yok plesanta yukarda dedi
262223-- Kurabiyeannesi benimkide hep orda genelde canım 24+5 olduk göbek deligimin ordada hissediyorum çoğu zaman ama oynaması hap göbek deligimin altında kafasına göre takılıyor
MerveZengi Haftamız@ynı ve ben daha yeni detaylıya girdim plesantan falan da tam olması gereken yerde aşağıda vs değil. 30 lü haftalara doğru daha yukarılarda hissedilirmiş zaten şu an hareketlerde düzensiz olur daha haftamız küçük olduğu için
Kurabiyeannesi MerveZengi benimde plasenta olması gereken yerdeymiş canım bebeğin gelişimi de güzel ama çevrede kasıkta büyüyen bebek gelişmez felan diyolar korktum biraz 🥲
MerveZengi Kurabiyeannesi dediğim gibi hatta forumda da araştırırsanız çoğu insanın öyle görürsünüz bu haftalarda normal küçük olduğu için, ilerleyen haftalarda yukarı çıkarlar. Ve lütfen böyle bilgisiz laflara kulaklarınızı tıkayın ☺🙏