Melisaekr Deletedmom_103 ne bileyim bilmiyorum hiç sorayım dedim dizilerde görüyordum çünkü aklıma takıldı benimde😂
Amineazra Melisaekr o zaman bir seferlik izin verin 🙂 benim eşim zaten gönlü yoktu gitmeye hem denildiği gibi kız erkek ayrıdır içiniz rahat olsun bende dediğiniz gibi aşırı kıskanırım eşimi 🙈
Bebiskosuu Melisaekr niyeti bozmuş insan üstüne çip taksan da yapar. Bakmaya niyeti olan dışarda da bakar yolunu arar bulur yapar yani. O yüzden çok da kasmamak lazım eş de olsanız birbirinize sosyalleşmek için alan tanımanız lazım. Benim eşim gider hiç aklıma gelmemişti bu yani güveniyorum çünkü kendisinin olsa Bile bakmayacağına. Ki öyle karışık bi ortamı tercih bile etmez. Doğulularda genellikle kültür olarak hamama gitmek var iş arkadaşlarıyla değil ama abisiyle falan gider. Gitsin içinde olan yapacak ortamı yaratır bakmaya niyeti olan giyinik olana bile niyeti bozar. Kendinizi kıskançlıkla yormayın
Melisaekr Bebiskosuu haklısınız canım insanın kalbinde olsun yeter ki ben sadece merak ettiğim için sordum yoksa sosyalleşmek eğlenmek onun da hakkı 🙏🏼
Hnd3535 Melisaekr müge anlıda mı izledin 😂 hiç kadın erkeğin beraber olduğu bir hamam görmedim. Bende kız arkadaşlarımla gidiyordum ama hiç erkek görmedim. Eminimki erkek tarfında da kadın yoktur. Kim böyle bişeyde riske girer ki? Yapcak olan her yerde yapar. İlla hamam mı yani 😂 bence bırakım gitsin ne kadar cok sıkarsan o kadar cok gözü dışarda olur. Aldatcaksada aldatsın kendi kaybeder
Melisaekr Hnd3535 şuan hamamda zaten kıramadım onu ama kafama takıldı yine de size bı danisiyim dedim hiç hamak görmedim hayatımda 🥰
Tugraninannesi Melisaekr benim eşim memlekete gidince sürekli arkadaşlarıyla gider hamama hatta bazen oğlumuzu da götürür kadın erkek bölümü ayrı ve bir araya gelme durumun söz konusu değil birde kese attırmak istiyorsa erkeğe erkek kadına kadın keseci geliyor
myangelson Melisaekr gerçekten çok şaşırdım 😂😂😂 aman boşver kız benim bildiğim hamamlar ayrı oluyor kadın falan olacağını sanmıyorum 🤷🏻♀️
myangelson Melisaekr boşver çok takma kafaya 😂 masaj falan olsa kadın olma ihtimali vardı da hamamda pek sanmıyorum 😂😂
Nymph Melisaekr gidiyorlar öyle ya 😅 benim eşimde bir ara gitti öyle iş arkadaşlarıyla beraber hatta organizasyonu yapan eşimdi😅 arkadaşları bir gün yer falan ayarla da gidelim demişler o da öyle bir yer bulup gitmişti arkadaşlarıyla. Kıskanılacak bir şey yok bence kadın bölümü ayrı erkek bölümü ayrı oluyor hatta bazı yerlerde günü bile ayrı kadınlar günü şu gündür falan yazıyor bazı hamamlarda.
busragil Melisaekr kızzzz 🤣🤣 Erkek erkeğe gayet sulu ve kokulu bir hamam ortamı, oraya kadın bağlasan durmaz ahsjdbdjdh, bırak gitsin enişte aklansın paklansın gelsin. Benim eşime de baba hamami yaptilar, gitti rengi 2 ton açilmış olarak geldi.
minikoannesi123 Melisaekr dumduz hamama gidecekse içiniz rahat olsun kadın erkek ayrı 😊 eğer spa merkezi gibi bir yerde hamama gidecekse orada yine kadın erkek aynı alanda hamamda olmuyor ama ortak alanda havlulu kadın ve erkekler karışık gezebiliyor
myangelson Melisaekr masaj konusunda bende çok kıskancım normalde öyle çok kiskandigim yoktur ama masajda kıskancım doğruyu söylemek gerekirse 😂😂😂😂