Birbahargunu Merhaba 12. Haftaya kadar folidoce kullandım. 12. Haftadan itibaren elenatal 2 verdi doktorum ama bunun da içinde folik asit var sizin multivitaminler de öyle mi fazlası zararlı diyorlar folik asite bilgim yok
Nurr_22_22 Birbahargunu ben multivitamin kullanmadım doktorum düzenli ceviz balık süt gibi şeyler tuketirsen içme demişti haftada 2 balık yiyordum hergun ceviz süt tuketiyordum
Sevalinkaa Birbahargunu 19.haftamdayım et ürünleri ve ceviz hala kokuyor bana yiyemiyorum D3 ve pregno Marin kullanıyorum mecburen
Birbahargunu Nurr_22_22 maalesef balık yiyemiyorum içim kalkıyor. bebek vitaminleri aldığı için ekstra vitamin kullanmak istiyorum sadece folik asit ten emin olamadım
Birbahargunu Sevalinkaa evet onun içinde de var folik asit gerçi ikinci trimester için yapılmış benim aldığım da demek ki zararı yok folik asitin kimisi fazlası zarar diyordu onun için sordum
Sevalinkaa Birbahargunu Hiç öyle düşünme Benim ablama doktoru hamileliği boyunca artı doğumdan 3 ay sonra da kullanmak üzere folik asit önerdi