Yalova-sutlac 16Busra41 normal canim ben ilk 3 ay ne cektim halsizlikten ayakta durmaya dermanim yoktu bacaklarim titriyo elim kolum tutmuyodu sonra gecti sukur gecenlerde yine öyle bi halsizlik yasadim korktum dedim yinemi hamileyim acaba ha bide son ayda tekrar edebiliyo bu halsizlik
Gzmemk 16Busra41 Ben 9aydır halsizlik tansiyon düşüklüğü kansızlıkla mücadele içindeyim kan demir serumları aldım hep ilaç hap hep kusturdu vitamin meyve giyemedim zor süreçti Kontrollerini yaptır bence vitamin kan gerekenleri ona göre uygulayıp halsizliğe çare bulursun cnm
16Busra41 Yalova-sutlac çok teşekkür ederim Benim de ilk hamileliğim her şey o kadar uzağım ki hiçbir şey bilmiyorum ilk haftalarda Çok halsizlik vardı Şimdi tekrar olunca ben de korktum
Eminecakirkoca Gzmemk bende aynıydım halada öyleyim 2.trimester de başladı kanım düşük kan serumu demir serumu vs. ilaçta kullanıyorum başım kalkmıyor kanım hala yüksek sayılmaz
16Busra41 Benim de kan ve demir değerlerim çok düşüktü ilk devlet hastanesine gittim Doktor demir ilacı verdi daha sonra gittiğim özel hastanedeki doktor ilaçlarımı kesti bu hafta tekrar gideceğim