_ipek_Ayaz_ Evet Kızlar Sorum 👆 Tüp Bebek ile bebeğimiz oldu ikinci doğaldan olur herkes diyor olanlarda var erkek faktörü bizimki Varmı tüp Bebek sonrası doğaldan hamile kalan
Hzlbsra _ipek_Ayaz_ evet erkek faktörü ilk bebeğim tüp bebek eşim varikosel ameliyatı olmuştu tedaviden önce doktor doğal yolla olması mucize olur direk tüp bebek yapın dedi çok şükür ilk denemede oldu. Şuan bebeğim 2.5 yaşında tekrar hamile olduğumu öğrendik ve hala şoktayız rabbimin hediyesi mucize gerçekleşti.
lilosbebek _ipek_Ayaz_ sebepsiz kısırlık tüp bebekte 3 denemede kızım oldu şimdi kendiliğinden hamile kaldım kafandan çıkınca oluyor bence umursamayınca
2oglusannesi _ipek_Ayaz_ hem erkek hem kadın faktörü sonuç ilk bebem 16 aylıkken dogal gebe kaldım suan 27 haftalık ikinci oğluşumu bekliyorum denilenler doğru 😄
OnlyBaby Var canım yengem tüp bebekle ikiz kızları oldu, onlar 2 yaşındayken bi baktı hamile kalmış. Üçüncüde kız ev şampiyonlar ligi gibi😂
Birhayalimvr Benim arkadaşta soyle oldu tüp bebek başarısız oldu yumurta bulamamışlar çok üzüldü anne olamasam diye sonra 4 ay geçti bir bakmış hamile:)
_ipek_Ayaz_ Zeyno0163 Rabbim kimseyi Mahrum etmesin en kısa zamanda mucizenizi versin size ve isteyen herkese
_ipek_Ayaz_ Hzlbsra Maşallah birdaha tüp Bebek yolundan geçmek istemiyorum çok yorucu doğaldan olur diye umut ediyorum inşallah
Biranneninumudu Benim ablamın tam 13 sene bebekleri olmadı canım tüp bebekten oldu ikiz erkekleri sondan Tam 2 sene sonra bir oğlu daha oldu 💜
2oglusannesi _ipek_Ayaz_ Allah razı olsun amin inşallah 😊 profilinize baktım bi bucuk yaşında kızınız varmış maşallah Allah hayırlı uzun ömür versin. Ama acele etmeyin nolur daha çok küçük yavrunuz. Benimkide 16 aylıkken hamile kaldım şimdiden bitik durumdayım vallahi söylenenler doğru çocuk en azindan 3 yaşından sonra ikinci çok ideal.. Bitirdi beni oğlum 7. Ayıma girdim daha 3 ayım var doğuma gittikce ağırlaşiyorum cocuk sürekli ilgi bekliyo halsizim soylyceklerim bu kadar 🥲
nazli95 Bizim de erkek faktörüydü. 3 başarısız tüp bebek denemesinden sonra mucize yaşadık. Şuan doğal yolla gebeyim çok şükür. ☺️
_ipek_Ayaz_ 2oglusannesi Aynen bende sizin gibi düşünüyorum arka arkaya çok zor zaten kızım ile zor baş ediyorum 😂 Ama tüp Bebek olunca insna korkuyor olacak mı birdaha diye