Zeynepikranur Hilalozkurt9 bildiğim kadarıyla gece 12den sonra bısey yemeyeceksın cnm bana öyle dedıler sonra kan alıp sekerını ölçüyorlar sonra bı daha kan bana öyle yaptılar
YuvarlanamayanPaanda Hilalozkurt9 sabah su içmeden aç karnına saülık ocagındaj kan vericeksin sonra yemek yiyeceksin kan vereceksin
Hilalozkurt9 Zeynepikranur yok yüklemede şeker çıktı sabah akşam aç ve tok ölç dediler sabah aç ölçtüm öğlen yemek yedim akşam açlık şekeri ölçmem lazım ama yemekten kaç saat sonra açlık şekerş ölçülür acaba onu bilemedim
bennunu Hilalozkurt9 annem şeker hastası o yüzden ölçüm cihazı var, tokluk şekerimi ölçmesini istediğimde yemek yedikten 2 saat sonra ölçmüştü arada hiç bir şey yememek gerekiyor tabii
SSumm Hilalozkurt9 yemekten önce açlık sekerimi, ilk lokmadan 1 saat sonra da tokluk sekerimi ölçüyorum. Diyet listem olduğu için iki saatte bir ana öğün ve ara öğün var bende. Yani ara öğünden 2 saat sonra açlık sekerime bakmış oluyorum
mrlgkc Yemeğe başlamadan önce açlık şekerinizi, yemekten 1 saat sonrada tokluk şekerinizi ölçmelisiniz