Haticeeern 23+3 haftalığım 1 cm bebek aşağıya inmiş erken digum riskin var dedi doktorum progestan verdi. 3 hafta yatıcaksın sadece tuvalete kalkacaksın dedi sizce doğuma kadar yatar miyim progestan ise yarar mı
Busrayilmaz18 Haticeeern cok gecmiş olsun, ben en bastan beri yatıyorum😒😒 erken dogum riskine karsı. Allahnsağlıcakla kucagına aldırsn insallah ama evde kücük cocugun var mı? Kalkmamanda fayda var.
defnezumram Haticeeern banada rahim ağzı kısa olabilir o yüzden erken doğum olabilir dedi bebek aşağıda değil ama biz riske atmayalım sen istirahat et bol bol dedi iş yerimde bile yatıyorm o derece bi kaç hafta sonrayı bekliyorm en azından izne çıkabilmem için rapor çıkarma şansımız olur diye
Senbenimmucizem Haticeeern geçmiş olsun.bende 24+3 haftadaym 3 aydr kasık ağrısı vajina kemiği bel ağrısı oluyor erken doğum riski var mı diyorm dr.bana bir şey demiyor bende kasıklarımda hissediyorum risk olsa ultrason da görünüyor mu
Haticeeern Busrayilmaz18 tesekkur ederim Allah sana da şifa versin bugün gittim doktora şükür iyi gelmiş progestan ayağa kalktım 😂
Goksu2023 Allah şifasını verir inşallah canım dinlenmene bak Allah’ın izniyle yatmak iyi gelir progestan iyileşmeni hızlandırır beslenmene dikkat et 🌸💕
Haticeeern Goksu2023 iyi geldi 3 hafta yattım sadece ilaç ise yaramış ama tabii yine de dikkatli olmak gerekirmiş
Haticeeern defnezumram benim Bi tanıdığımın rahmi kısaydı alttan dikiş atmışlardı gününde digum yaptı doğuma az kala dikişleri alıyorlar zaten ama umarım sana dikiş gerekmez elinden geldikçe istirahat et cnm
Haticeeern Elif2424 gebeliğimi öğrendikten sonra çok özür dileyerek söylüyorum arka kısmımda baskı hissediyordum ve rahim kasiliyordu herkes normal olduğunu söylemişti bana ama normal değilmiş meğerse
Emineesllem Bebeggin asagda oldugunu nasıl hisetin bende oyle hisediyorum doktora gitmedim gitmelimiyim 22haftalik. Hamileyim
Busrayilmaz18 Emineesllem bende 22 deyim ve hareketleri daha hep göbek altımda hissediyorum. Foktor 10 gün once yerlesimi güzel dedi ama bilemedim.
Haticeeern Emineesllem zaten normal gebeler gibi karnım yukarıda değil midem boş bu anormal Bi durummuş arka kısmında baskı hissediyorsan doktoruna Bi danış derim benim detaylı ultrasonumda belli olmuştu bu durum
Emineesllem Busrayilmaz18 bende ayni hisediyorum lavaboya gecince bile bir baski var gibi geliyor bana yarın doktora gidicem
Altuniza Haticeeern Allah’ın izniyle progestan ve yatmak veya dikkatli olmak çok ciddi manada bazı şeyleri engelliyor gerçekten.
defnezumram Haticeeern benim o seviyede değil 15 altına dikiş atıyorlar benm 32 mm kapalı ama ara ara leke geliyor dün gecede yaşadım enefeksiyon olabilir açılman falan yok dediler
Busrayilmaz18 Haticeeern şimdi bi korktum benimde karnım asağıda biraz göbeğim sarkık oldgu için die düşünüyordum persembe detaylıya giricem bende hala midem bos mesela 82 kiloyum zatne kiloluyum karnımın büyük olması lzm ama sanki hala kilo gibi sert değil
Haticeeern Busrayilmaz18 detaylı ultarsonda rahmine falan bakıyorlar o zmn sıkıntı olursa doktorun sana söyler bende farkedip doktoruma gitmemi önerdi hemen alttan ultrasonla bakıyor kendi doktorun gereken neyse yapıyorlar bana ilaç iyi gelmeseydi dikiş atacaklardı