9 ay zorlu bir süreçten geçiyoruz ve neler yaşadığımıza baba adayları sadece şahitlik ediyor aslen ne kadar yorucu ve ağrılı olduğumuzu biz biliyoruz. bir kere o sancılı halimizi gören baba kişisi zaten bize karşı biraz daha ılımlı olmaya çok müsait :) e bizim açımızdan da onları da anlamak lazım sonuçta erkek olarak büyüklerinden gördüğünü uygulamak devam ettirmek istiyor(bizim için her ne kadar bebişimizin ismi özel ve bizim isteğimizle olmasını istesek de). bizde de eşim büyüğünün ismini koymak istemişti, bende güzellikle bir ailede zaten bu isme sahip birisinin olduğunu, isim koyarken örnek aldığımız kişinin yaşantısınında çocuğumuza yansıyabileceğini, bunun yerine ikimizinde gönlünü yapacak ortak bir karar vermemiz gerektiğini çünkü onca ağrıyo ve sancıyı belki bana ait olduğunu bildiğim bir minikle unutacağımı; bunu da elbette ki annesi olarak benim ad verdiğim evladımla olacağını naiflikle anlattım. inanın en anlayışsız insanı bile onu anladığını bildirerek başladığınız her konuşmayla tavlayabilirsiniz.bebeğinizi sağlıcakla kucağınıza almanız ümidiyle💖