Bal12 Kızlar dün aşı oldum gece hıc uyumadım agrıdan sımdıde belım bacaklarım kollarım agrıyo eklem agrısı var ve atesım var normalmi
Mrsfly Bal12 ay benimde yakında yapmam lazım öyle yan etkileri mi oluyormuş. Ööf. Çok geçmiş olsun. 1. Dozmuydu?
Aasli-342874 Bal12 1. Dozda kolumu kaldıramadım birkaç gün 2. Dozu dün oldum sadece üstüne yatınca acıyor başka sıkıntım olmadı😊
Tubagns1508 Bal12 bende de olmuştu canım sağlık ocağını aramıştım parol at 1 tane demişti arayıp sor onlara
Jale92 Mrsfly ben yaptırdım, hiç yan etkisi olmadı. Birinci dozu yaptırdım saglık ocagında. Sadece yapılan yer agrıyordu, üzerine yatınca falan. 1-2 gün sonra tamamen geçti. Ama benim bel agrılarım önceden de vardı, aşıya baglı degil yani.
ZumrasMom_ Normal canım bende çarşamba günü oldum aşı olduğum gün temizle de uğraşınca da kolumu çok kullanmak durumunda kaldım gece biyunca uyuyamadım kolum ağrısından 2 gün boyunca da baş ağrısı ateşim vardı. Şimdi kolumda çok hafif bi sızı kaldı
siyahinciii 3 gün içerisinde geçiyor bu semptomlar yan etkisi bunlar maalesef bağışıklık sistemimiz düşük oluyor hamilelikte
Minik-anne06 Bende 22 mayista 1.dozu oldum kolum şişti ağrıdı gece de 3 gûn felan Uyumakta zorlandim diyebilirim bu ayin 22sinde 2.doz aşı olucam bakalim bayram oncesi insallah bu sefer hafif atlatirim
Jale92 Mrsfly saglıkla yaptırın, kolay geçirirsiniz insallah. Ama ben doktora da sordum gerekli birsey yaptırman iyi olmus dedi
Yoncaburak Bal12 normal bende aynı şekılde oldum 2 gün sürdü aşı sonrasında bu tarz şikayetler olması ihtimal şeyler ılık duş alıp dinlendım geçti
Seval2468 Bal12 ilk oğlumda ben öyle olmustum doktorum 2. Dozunu yaptirtmadi şuan ikinci hamileligim olmadım yine
Zzeyynep04 Bal12 normal bende oldum ve biraz ateş yapıyor üç güne geçer çok geçmezse parol iç bende içtim daha iyi rahatlamış oldum .