Dilaraomer Kızlar ya hamileliğimin son ayındayım doğuma 20 gün var hemen hemen, koltuk altımda kararma ve vajina bölgemde kararma var Başına gelen varmı doğumdan sonra geçtimi ?
Dunyevi Dilaraomer doğuma 26 günüm kaldı bi anda karardı hatta temizlerken farkettim ya dedimtemizlenmiyomu acaba baktım tenimmiş🙈 koltuk altımda olmadı ama boğazımda lekeler var karnımın altı çatladı ve o bölge karardı zaten son günlerde nasıl tek başıma genel temizlşk yapacağımı düşünüyorum kararmayıda düşündükçe iyice piskolojim bozuluyor ama geçiyor diyorlar
Bebisinannesi29 Dilaraomer benimde 10 gün kaldı aynı sorun bende de var alt karın ve özel bölgem o şekilde doğumdan sonra geçiyormuş öyle duydum inşaallah geçer😶
Zzeyynep04 Dilaraomer hamilelikte olması normal benim sadece altımda kararma oldu o yüzden endişelenme canım.
Gzmemk Dunyevi aynı durumdayım koltuk altım bembeyazdı Hamilelikten önce şuan karardı göğüs ucum karardı alt bölgem çokta bembeyaz değil di ama böyle kap karada değildi umarım geçer 🥹yani boynumda da kirler var sürtmemiş kese yapmamış gibi ve benler dağıldı boynuma toz taneleri gibi
Simay13 Dilaraomer offf en büyük sıkıntı varya bu. İlk gebeligimde oldu kararma. Doğumdan sonra yüzeysel geçti. Tövbe zencilerinki gibi olmuştu. Kararmalarim var ilk gebelikten kalan. Şimdi ikinciye gebeyim. Üstüne eklendi. Zencilerinki gibi. Aynayla bakmaya korkar oldum. Ekstra birde tüylenmede artış. Olmayan yerlerde bile cikti. Makatta özellikle. Göbeğim tüy içinde. Tuyde değil çoğunluk bildiginn kıl. Piskolojikmen bitmiş durumdayım. Eşime yaklaşasim gelmiyor bu yüzden. Doğumdan sonra napilir bir çare bulayım.
Merveftm Dilaraomer benimde kalça arasında oluşmuş farkettim. Ama doğumdan bir süre sonra geçiyor diyolar inşallah geçer . Bı bu kalmıştı olmayan çünkü buda oldu
Dilaraomer Kızlar vallahi üzülmeyelim , inşallah geçer Baktık geçmiyor araştırıyorum ilaçları varmış Onu kullanırız doğumdan sonda En iyi kremleri kullandım Çatlak için banamısın demedi çatladım
B_48_A Dilaraomer doğumdan sonra düzeliyomuş o. Bende 38 +2 günlüğüm bende bugün temizlenmeye gittim kuaföre şükür bende hiç kararma bile olmadı göbekte çizgim bile yok ama kararma nerde var biliyomusun boynumda kir gibi duruyo bide bir sürü et beni oldu 😅😅
Tanli1993 Göğüs uçları genital bölge kol altlari hatta eskiden kalma yara izlerim simsiyah abartisiz😑😑😑😑 29+2 Son zamanlarda daha çoğaldı
Dilaraomer Tanli1993 Ayyy Allahım kolay kurtarsın son zamanlara girince dahada beter oldum ben Artık çok ağırlaştım