Cerenpekel Hamile bir arkadaşım var günde 6 taneye kadar sigara içebilirsin demiş doktoru, Sigarayı bıraktım ama çok zorlanıyorum. Bu konuda bilgisi olan var mı ?
Aleynacamoglu Cerenpekel Nasıl olurda 6 tane içebilirsin demiş bırak bitaneyi Sigara içilen ortamdan uzak durmanı tavsiye ederim kendimize ve bebişlere dikkat edelim 🫶🏽💗
birannis_ Cerenpekel bende içiyorum 27 haftalık hamileyim bırakamadım günde 5-6 dal içiyorum bende doktorda 5 geçme dedi bırakabilirsen bırak dedi bence iradenizi zorlayabildiğiniz kadar zorlayın belki bırakırsınız ben vicdan azabı çekiyorum valla içtikçe keşke bırakabilseydim diyorum bende irade yok maalesef ilk gebeliğimde tiksindim içmedim ama bunda tam tersi hiçbirseyden tiksinmedim
AdelinaAybars Cerenpekel valla ben 20+0 dayım bugün içmeyelim 3 gün oldu aniden bi mide bulantısı ile soğudum inşAllah içmem
Dilaraanl Hamile kalmadan önce iciyordm öğrendikten sonra 1-2 tane ictim. Tekmeleri hissettikten sonra içemedim bıraktım. Keske ilk baslarda da icmeseydim diyorum simdi. Kimsenin vucudu bir değil ben çok korktum bıraktım.